2777
2789
عنوان

خانومایی که جدا شدین و بچه پیش تون نیست یا اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 46 پست

اگر بچه داری برای روح و روانش بهتر تنها زندگی کنی چون تو سر خور خانواده ات بار نمیاد، تحقیر نمیشه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

میتونم بپرسم کارتون چیه ؟یه جا رفتم پشت میز نشستم صبح تا ظهر هم دیسک کمر امونم نداد هم پاهام ورم کر ...

کارمندم،خوب من یکسره نمیتونم پشت میز بشینم در طول روز تو محل کارم راه هم میرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیخواستم شما بخوای تو همون دادگاه میتونی بگی توان نگهداریشون نداری میدن به پدرش،چند سالته؟

دهه سوم زندگی م هستم 

ببخشید نمیتونم بگم میترسم شناسایی بشم

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
پسرت چن سالشه؟من پسرم ۸سالشه میگه من باهات میام مامان گریه میکنه یه دخترهم دارم اون که به جونم وصله

پسر منم ۷ سالشه اونم بهم میگه نمیرم پیش بابا 

ولی بین بد و بدتر گیر کردم عزیزم 

الان چند ساله با بچه هات زندگی میکنی ؟سخت نیست ؟بهانه نمیگیرن  ؟

اگر بچه داری برای روح و روانش بهتر تنها زندگی کنی چون تو سر خور خانواده ات بار نمیاد، تحقیر نمیشه

آره منم باهات  موافقم با خانواده زندگی کردن زمانی که بچه داری خیلی سخته

پسر منم ۷ سالشه اونم بهم میگه نمیرم پیش بابا ولی بین بد و بدتر گیر کردم عزیزم الان چند ساله با بچه ه ...

من هنوز جدا نشدم ۳۶سالمه

الان خونه خودمم 

تصمیم دارم برم بعد مدرسه پسرم ..

الانم داشتم ب شوهر میگفتم میرم..

میگه برو

میدونی خیلی بم گیر میده رو اعصابمه کاش یکی درکم کنه..

من هنوز جدا نشدم ۳۶سالمهالان خونه خودمم تصمیم دارم برم بعد مدرسه پسرم ..الانم داشتم ب شوهر میگفتم می ...

ن عزیزم خیلی سخته این کارو نکن سعی کن زندگی تو بسازی 

برای من طلاق از طرف شوهرم بود چاره ای نداشتم 

خیلی بی رحمانه ترک م کرد