2777
2789
عنوان

خانومایی که جدا شدین و بچه پیش تون نیست یا اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 46 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونموقع خیلی سخت بود برام مدیریت دوقلو اجاره خونه مخارج دیگه،ولی بعدش که باباشون گرفتشون اوضاع خیلی ...

میتونم بپرسم علت طلاق تون چی بود؟از طرف شما بود؟

یعنی الان بچه هاتون رو دادید ب پدرش ؟

از ازدواج دوم میترسم

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
میتونم بپرسم علت طلاق تون چی بود؟از طرف شما بود؟یعنی الان بچه هاتون رو دادید ب پدرش ؟از ازدواج دوم م ...

طلاق از طرف من بود با شوهرم شدید اختلاف داشتیم دست بزن داشت خسیس بود اهل معاشرت نبود اهل مهمونی و سفر نبود و خیلی موارد دیگه،بله دادم پدرشون یعنی با حکم دادگاه ازم گرفت

چه آسیبی ببخش میپرسم دوست نداشتی نگو

هم مینیسک پام آسیب دیده هم دیسک کمر دارم تو زندگی قبلی م این بلاها سرم اومد 

ببخشید استفاده شو ازم کرد و طلاق م داد ازش نمیگذرم زندگیمو تباه کرد

طلاق از طرف من بود با شوهرم شدید اختلاف داشتیم دست بزن داشت خسیس بود اهل معاشرت نبود اهل مهمونی و سف ...

یعنی شما نمیخواستی بچه ها رو بدی ؟یعنی اگه منم بخوام پسرمو بدم با حکم دادگاه باید بدم یا لازم نیست ؟

هم مینیسک پام آسیب دیده هم دیسک کمر دارم تو زندگی قبلی م این بلاها سرم اومد ببخشید استفاده شو ازم کر ...

منم دنده هام شکسته بود وقتی طلاق گرفتم،دیسک کمر و آرتروز هم دارم،دنده هام تقریبا ۵ ماه زمان برد تا خوب شد ولی دیسک و آرتروز همچنان باهامه با اینحال کار میکنم

یعنی شما نمیخواستی بچه ها رو بدی ؟یعنی اگه منم بخوام پسرمو بدم با حکم دادگاه باید بدم یا لازم نیست ؟

نه نمیخواستم شما بخوای تو همون دادگاه میتونی بگی توان نگهداریشون نداری میدن به پدرش،چند سالته؟

اگه تنها بودی چی خانواده ت میزاشتن باهاشون زندگی کنی ؟آخه من خرج و مخارج پسرم نمیتونم بر بیام شاید پ ...

پسرت چن سالشه؟من پسرم ۸سالشه میگه من باهات میام مامان گریه میکنه یه دخترهم دارم اون که به جونم وصله

منم دنده هام شکسته بود وقتی طلاق گرفتم،دیسک کمر و آرتروز هم دارم،دنده هام تقریبا ۵ ماه زمان برد تا خ ...

میتونم بپرسم کارتون چیه ؟یه جا رفتم پشت میز نشستم صبح تا ظهر هم دیسک کمر امونم نداد هم پاهام  ورم کرد