2789

اولا حاضر جوابی با بی ادبی و حرف زشت زدن فرق می‌کنه 

کلا اینایی ک تو بحثا فحش میدن میگن قدرت تکلمشون چون میاد پایین میزنن جاده خاکی و فحش میدن ( بهتون برنخوره خودم بعضی وقتا اینطورم)

حتی  تو بحثا اونی برنده هست ک بتونه کاملا منطقی و با آرامش و بدون قضاوت صحبت کنه 

اوکی میریم سراغ کلیدش 

ک البته اینو هیچوقت جایی ندیدم خودم یجورایی کشف کردم 

در کل موقع بحث ک میشه مغزمون هنگ می‌کنه و‌جوابا چند وقت بعد زیر دوش حموم یادمون میاد 

راستش یجورایی بیانش واسم سخته اما الان با مثال بهتون توضیح میدم 

اگه میخواین جواب طرفو بدین هر حرفی زد ب این فکر کنید ک الان از چ جوابی می‌ترسه بعد همون. بهش بگید 

مثلا من ب خواهرم میگم  خجالت نمی‌کشی غذا رو اینقدر شور درست کردی 

بعد تو ذهنم ب اینکه الان اون یه وقت  نگه خب خودت چرا درست نمیکنی تو ک بلدی چرا ب من سفارش میدی نوکرتم مگه

بعد خواهرم دو ثانیه مکث می‌کنه خودشو می‌زاره جای من و ترس منو میخونه 

و جملشو می‌تونه  مودبانع و آروم بگه  

خب تو که اینقدر خوب بلدی چرا خودت درست نکردی  نیازی ب تشکر ندارم‌ اما حداقل مثله نوکر با آدم رفتار نکنید 

یا مثلا رئیست سرکار بهت سیستم کامپیوتر نمیده و فک می‌کنه کار مربوط ب تو سبکه و میتونی از سیستم بقیع همکارا با خواهش کردن ازشون  بعضی وقتا استفاده کنی 

حالا بعد از مدتی بهت میگه 

فلان آمار رو چرا نفرستادی طبق تاریخی ک مشخص شده بود 

تو ذهنش یه وقت نگه با کدوم سیستم دقیقا ک بتونم انقد آنتایم ب برنامه ها برسم 

بعد توی ذهنش ترسو می‌خونی 

مودبانه میگی 

خب شما ک میدونید من سیستم ندارم و نهایت بتونم وقتی همکارا کار خودشون انجام دادن من بشینم .به هر حال وقتی سیستم بهم ندادید مثله نیرویی ک سیستم در اختیارشه هم ازم توقع نداشته باشید 

رییس میگه: شما همش تو حاشیه ای فلانی سیستم داره من ندارم  همش از این‌ حرفا

ترسش : تو حاشیه !!! چ حرفی بدی از زبون یه ریس  .یه وقت نگه خب بهم سیستم بده تا بهانه حاشیه نداشته باشم

جوابی ک تو بعد از دو ثانیه مکث اروم و مودبانع میگی ( دقت کنید فرد ریلکس همیشه تن صداش آروم و قاطع هست )

جواب شما : خب اگه شما به من سیستم می‌دادید بلاخره این بحثا هم پیش نمیومد وگرن بقول شما منم دوست ندارم اصلا درگیر حاشیه باشم

اره درسته اما من تا فکر کنم بحث تموم شده😮‍💨😂

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیشه یه جاهایی مغز فرمان نمیده باید در کسری از ثانیه بچینی به طرف گاهی هم حرف میاد پشت لبات گیر میکنه حرفو داری ولی حرمته نمیذاره چیزی بگی چه مودبانه چه غیره 

اینا واسه آدمای نرمال جوابه نه من 😅😅

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
باید تمرین کنی خودتو جای بقیه بزاری .واسه خودمم بعضی وقتا سخته ولی درستش همینه

اره باید تمرین کنم 

مرسی 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

تو اون لح چجوری بفهمم ترسش چیه خب اعصاب ادمو میریزن بهم

درسته 

ببین همیشه دیگران بحث میکنن ک‌ اعصاب تو بریزه ب هم 

تن صدات بره بالا 

و‌تند تند حرفای نامناسب بزنی 

ولی این تکنیک اصلا همون دو ثانیه مکث خودش ب تنهایی قبل از هر جواب یه تکنیکع 

اینکه اروم و ریلکس باشی یه تکنیکع 

حالا چ برسه در کنار. همه اینا ترس طرفو هم در کثری از ثانیه بخونی و آروم بزنی تو صورتش