2777
2789
عنوان

خانواده نفهم

92 بازدید | 4 پست

یه آدم چقدر تحمل داره

دو تا بچه دعواشون شد یکی بچه داداش مامانم یکیم کوچیکتر از اون 

داداش خرش از کوچه داد میزنه سر بچه

زنداداششم اومد انقدر داد زد سر بچه که خواهر بچه با ۱۷ سال سن با گریه خواهرش برد

منم به بچه داداش مامانم گفتم بسه دیگه برو خونتون

این زنداداش مامانم داشت می رفت

مامانم گفت کجا گفت فلانی میگه برین و کلی دری وری

بعد مامانم یه دعوای بزرگ که چرا بهشون اونجوری گفتی یه لیوان تو جمع پرت کرد سر مت

منم لیوان کوبیدم دیوار و به زنداداشش فوش دادم

الانم حرف نمی‌زنیم نمیدونم واقعا چیکار کنم🥲

یعنی اگه ما تا حالا ۱۰ بار بحثمون شده باشه 

۸ بارش بخاطر اون خانواده لعنتیه

خیلی طرف داداشش میگیره 

انقدر تحت فشارم که نگو

وقتیم بچه بودم این داداشش کلی بلا سرمون آورده بخوام بگم یه ماه فقط باید تایپ کنم

کاربری از ۱۲.مرداد دسته منه(:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جز شما کسی نبود بهش چیزی بگه

نه انقدر سلطیس که تازه ازدواج کرده بود همین مامان من و خالم و مادربزرگم و از خونش بیرون کرد

همین داداش خر مامانم رو مامان بزرگم دست بلند کرد

کلی رو خود اینا دست بلند کرده

کسی جرعت نمی‌کنه جواب بده که فقط من

الانم رفته منت کشی زنداداشش😐

کاربری از ۱۲.مرداد دسته منه(:

یکی میگفت همیشه حرفهای قدیما درست نیست . یکیش همین صله رحم. باور کن جز دردسر هیچ فایده ای تو صله رحم نیست یه عده نمیتونن تنها زندگی کنن این حرف رو اونقدر تکرار کردن که ما  بدون فکر انجامش میدیم کاری نمیشه کرد اسی اگه مجردی مجبوری اینجور ماجراها رو تحمل کنی من که کلا دور فامیل رو خط  کشیدم تنها زندگی میکنم فقط با پدرو مادرم ارتباط دارم باور کن یه کم آدم آرامش میگیره از فامیل دور بشه . همین یه کم هم خیلی قنیمته .