2777
2789
عنوان

دارم با صدقه مردم زندگی می کنم

972 بازدید | 35 پست

دایی شوهرم الان اومده روغن و مرغ و میوه و ۲ میلیون پول آورده واسمون . میگه هر کاری داشتی به خودم زنگ بزن . شوهرم با این داییش همسن هستن خیلی باهم رفیقن. اومد بچه هارو برد بیرون واسشون خوراکی و وسایل خرید . چشمام باز،نمیشه انقدر گریه کردم کارم به کجا رسیده خدا . یعنی میبینی این روزا رو . می‌بینی باعث و بانیش رو ؟

🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم بخاطر بدهی زندانه

عزیزم 😔 خدا دلت رو اروم کنه 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
شوهرم بخاطر بدهی زندانه

ای وای😔

بدهی شون چقدره ؟

بعضی پیجای اینستا پول جمع میکنن برای زندانیان غیرعمد

خیریه ها هم همینطور 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

با اجازه استاتر 

ختم قرائت سوره مبارکه یس به نیت تعجیل در فرج و سلامتی امام زمان عج و برآورده شدن حاجات همه میخواهیم چهل نفر با هم، امروز نفری یه بار سوره یس را قرائت کنیم

ازهمین الان تا نیمه شب فرصت قرائت هست

هرکس مایله که در این ختم سهیم باشه، لطفا لایک کنه التماس دعا 

کلاهبرداری شد ازمون . شوهرم رفت زندان بخاطر بدهی

خیلی سخته خیلی😔

سرچ کنید خیریه هایی که آزاد میکنن زندانیان جرایم مالی رو 

ان شاالله مشکلتون حل شه

اگر تونستی اعمال ام داوود رو انجام بده عزیز 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!!