2777
2789

دوستان من دبیرم و اینکه داداش ناتنی مادرم تو جمع منو دبیر بودنم رو مسخره میکرده و میخندیده

میگفته دبیر شده انگار ک چی شده گدا بیشتر پول در میاره تا یه معلم ناچیز 

من ۷ ساله متاهل شدم و تو یه شهر غریب عروس شدم خیلی وقته حتی من اون دایی رو ندیدم 

واقعا دلم شکست منی ک خیلی ساله حتی ندیدمش

نمیدونم این همه تنفر از کجا ؟ 

چرا بعضی از ادمها اینقدر بد شدن خب با مسخره کردن دیگران چی نصیب شون میشه 

هرکی بهت گفته بگو بره به داییت بگه 

فلانی(یعنی تو)میگفت ما حتی جمع خانوادگیمونم داییمو درحدی نمیدونیم که دربارش وقت بذاریم حرف بزنیم اون سگ کی باشه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی اشتباه شما کجاست اینکه هیچی نمیگی در جواب توهیناش.ادم بیشعور رو نمیشه تغییر داد ولی وقتی ببینه جواب توهینش رو میگیره حالا محترمانه جوابشو بدی چه بهتره، دهنش رو میبنده

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
هرکی بهت گفته بگو بره به داییت بگه فلانی(یعنی تو)میگفت ما حتی جمع خانوادگیمونم داییمو درحدی نمیدونیم ...

اره دقیقا 

مادرم بهم گفت 

ب مادرم خالم اومده گفته ک فرهاد تو خونمون داشته تینا رو مسخره میکرده و میخندیده

میدونی اشتباه شما کجاست اینکه هیچی نمیگی در جواب توهیناش.ادم بیشعور رو نمیشه تغییر داد ولی وقتی ببین ...

عزیزم من چندین ساله اون ادم رو ندیدم چون تو یه شهر دور عروس شدم این حرفا رو هم خالم ب مادرم گفته

از شرایط زنپگی داییت خبر ندارم ، فقط میتونم بگم مسخره کردنش بخاطر اینکه خودشو پایینتر از تو میبینه و ...

مرده شورشو ببرن نکبت عوضی رو 

خودش تا کلاس اول راهنمایی سواد داره

دایی من تنی هم هستبه مامانم گفته دخترت قبول شده نذارید بره زن باید به بچه هاش برسه جای خوبی هم قبول ...

اینا همش از حسادت میاد 

برو دنبال هدفت عزیزم موفق باشی

برو تا از حسادت دق کنن بترکن اونقدری رشد کن تا جر بخوره 

عزیزم من چندین ساله اون ادم رو ندیدم چون تو یه شهر دور عروس شدم این حرفا رو هم خالم ب مادرم گفته

فک کردم رو در رو بهتون گفته.به هر حال مهم نیست اون آدم چی گفته خیلیا آرزو دارن شغل شما رو داشته باشن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
فک کردم رو در رو بهتون گفته.به هر حال مهم نیست اون آدم چی گفته خیلیا آرزو دارن شغل شما رو داشته باشن

اره بره گمشه ولی من دلم شکست

اخه من خیلی ساله حتی اون ادم رو ندیدم