2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پر بازدید

121 بازدید | 10 پست

زن ستیز نباشیم 

هشتاد درصد مرد ها هر...زن

انقد دیدم مرد متاهل بوده رفته سمت یه دختر بهش گفته من زن ندارم مجردم و .....

مرد متاهل خودش رو مجرد جا زده که با دختری آشنا بشه.

یا یه عده زن های بی عقل هم وجود دارن که یه مرد متاهل بهش میگه از زنم جدا میشم (که هشتاد درصد مواقع جدا نمیشن این مرد ها از زنشون  ) که بیام با تو ازدواج کنم

در هر صورت مرد ها مقصرن

شاید بیست درصد زنی مقصر باشه که اون شغلش خراب هست که مرد ها رو از راه بیراه میکنه که البته شغل این زن ها این هست مرد باید حیا داشته باشه که نره سراغ ج...ها

مردا تاوان پس نمیدن بیشتر زنا تاوان پس میدن اکه خیانتم یکنن تا اخر عمر بدون دغدغه به رندگیشون ادامه میدن

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن خ باید بی عقل باظه متاهل و مجرد بودن مردو نفهمه 

وقتی چند بار زنگ بزنه مرده بی پیچونههه مشخصه متاهلهه 

و صددرصد پنجاه پنجاه مقصرن. 

ادم هرزه هرزس، زنو مردم نداره

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

اتفاقا  دیروز یکی یه تاپیک زده بود 

نوشته بود که پدرش رفته با ی خانم دیگه بعد نوشته بود ک اون خانومه رو مثل سگ میزنم 

من نوشتم شما میتونی با پدر خودت صحبت کنی و  شاید بتونی درستش کنی ولی به ی خانمِ غریبه نمیتونی حرفی بزنی 

اونوقت ینفر اومده میگه با این حرفا جامعه رو به گند کشوندین 😐😐😐

تو قضیه خیانت جفتشون مقصرن دنبال دلیل و برهان نباشید  چه زن باشه چه مرد،نمیفهمم چرا همیشه اینجا نه فقط ها خیلی جا ها نسبت به زن خیانتکار خیلی ملایم تر برخورد میکنن.هر*زه هر*زه اس دیگه مرد و زن نداره 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
اتفاقا دیروز یکی یه تاپیک زده بود نوشته بود که پدرش رفته با ی خانم دیگه بعد نوشته بود ک اون خانومه ...

جلو شوهرا و بابا ها و برادراشون رو نمیگیرن😁

بعد میان یکی دیگه رو گیس کش کنن

من با تنها پسری که دوست بودم نامزدمه که اونم هیچی نداره از لحاظ مالی 

ولی یه قلب مهربون و نگاه پاک داره که من با حیا بودنش رو به هزار تا طلا و خونه عوض نمیکنم 

همه میگن نامزدت بدبخته نه خونه داره نه ماشین نه پولی ...

من خودم کار میکنم در حد ده تومن اونم بیست سی تومن بلاخره می‌سازیم همه چی که پول نیست 

اون زن های خونه خراب کن هم که بخوان برن با مرد متاهل از اون مرد متاهل پولش رو میخوان

جلو شوهرا و بابا ها و برادراشون رو نمیگیرن😁بعد میان یکی دیگه رو گیس کش کننمن با تنها پسری که دوست ب ...

اره دقیقا

من به شخصه بفهمم همسرم خیانت کرده با همسرم صحبت میکنم یا دعوا میکنم 

هیچوقت نمیتونم برم به یه نفر دیگه بگم چرا رفتی با شوهر من