aydaa69 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 1254 عنوان همش میترسمم این بچه تو شکمم هم 1056 بازدید | 79 پست ی پسر ۶ ساله دارم که آسم و الرژی داره. پوستم کنده شده، دوباره ناخواسته باردار شدم میترسم اونم باز مث این شه همش نکرانم واعصابم خورده بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 1404/02/04 | 15:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarinatalaii عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5119 عزیزم خدا بچت رو شفا بده و نینی جدید زو صحیح و سالم بغل کنی
فریحاوامیر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 16933 ربط نداره،بچه با بچه فرق داره،اما یه خانومی اینجا هست به اسم مرمری اون دقیقا همین اتفاق افتاد براش🤦🏻♀️
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 44760 کلینیک آلرژی میبریش؟ پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8022 اسم و آلرژی بیچاره کرده منو متاسفانه اکثرا خاهر برادرا دارنالان من هم خودم درگیرم هم خاهرم هم برادرم حالا ایشالا نینی شما این مشکلو نداشته باشه 🥺 چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8022 ربط نداره،بچه با بچه فرق داره،اما یه خانومی اینجا هست به اسم مرمری اون دقیقا همین اتفاق افتاد براش🤦 ... مشکل اینجاس که آلرژی کوفتی ارثیه 😐🤕 چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
aydaa69 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 1254 منم شمام همین مشکل داری ؟ دارو چی میدی بهش؟ چندوقته؟ بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد..
فرشتہکوچولو عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 31746 دوتا پسر دارم جفتشونم اسم الرژی دارن😂 سخت نگیر چاره چیه تازه کلی چیزای دیگه هم دارن ،باز شکرخدا مریضی سخت و ناعلاج که نیست انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 16905 بچه ها شمایی ک نوشتین آسم و الرژی ایا غش هم میکنید؟؟ مثلا حالتون بد بشه تو کوچه و خیابون بیوفتن رو زمین؟؟؟ قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
aydaa69 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 1254 ربط نداره،بچه با بچه فرق داره،اما یه خانومی اینجا هست به اسم مرمری اون دقیقا همین اتفاق افتاد براش🤦 ... دکترا میگن احتمالش هس 😔 بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد..
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8022 بچه ها شمایی ک نوشتین آسم و الرژی ایا غش هم میکنید؟؟ مثلا حالتون بد بشه تو کوچه و خیابون بیوفتن رو ز ... نه بابا مشکل تنفسی و علائم آلرژی اینطوری چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
fm_0_0 عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 533 نترسید قرار نیست اینطور بشه اگ یکی آسم داشته باشه دلیل نمیشه همه بچه ها اینطور بشن