2777
2789
عنوان

چرا جرات جدا شدن ندارم 😔

344 بازدید | 17 پست

تقریبا ده ساله ازدواج کردم شوهرم اعتیاد داره چندین بار ترک کرده بازم رفته سراغش دیگه واقعا کم آوردم واسه ادامه این زندگی قول داده بود امشب نره بیرون ولی بازم سرساعت ۷ رفت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما جواب این سوالو فقط میدنی  دوستش داری؟ مشکل مالی داری؟ حمایت خانواده نداری؟ بچه داری؟ چ ...

دوسش دارم ولی زمان مصرف ازش متنفر میشم .حمایت ندارم .بچه دارم 

آره ی پسر هشت ساله

اگه لحاظ مالی میتونی زندگیت رو مستقل اداره کنی و حمایت خانواده رو داری راحت میتونی جدا بشی

اگرم نه که برو دنبال کار و حرفه تا زمینه فراهم بشه، پدر هرویینی و شیشه ای آینده پسرت رو تباه میکنه، خودتم همینطور

بیشتر بخاطر پسرم موندم میگم اگر برم اون چی میشه آینده اش تباه میشه از طرفی هم اگر بخوام پیش خودم نگهش دارم نمیتونم درست مراقبش باشم از نظر مالی و رفاهی تامینش کنم

اگه لحاظ مالی میتونی زندگیت رو مستقل اداره کنی و حمایت خانواده رو داری راحت میتونی جدا بشی

من حمایتی ندارم خودم تا حدودی میتونم از پس خودم بربیام بخاطر پسرم موندم همش به فکر اونم 

من حمایتی ندارم خودم تا حدودی میتونم از پس خودم بربیام بخاطر پسرم موندم همش به فکر اونم 

پسر خیلی از پدر الگو میگیره، اگه بچتون دختر بود شاید، اونم شاااید موندنتون بهتر بود ولی حالا که پسره به نظر من هرچه زودتر از چنین پدری دور بشه بهتره، خدای نکرده اونم به همین راها کشیده میشه

پسر خیلی از پدر الگو میگیره، اگه بچتون دختر بود شاید، اونم شاااید موندنتون بهتر بود ولی حالا که پسره ...

همه چی رو دیده ازش ،من اگر جدا بشم نهایت بتونم ی اتاق اجاره کنم تا مراحل جدایی طی بشه و مسلما باید سرکار برم میترسم پیش من آسیب ببینه این روزا تجاوز به بچه زیاد شده 

همه چی رو دیده ازش ،من اگر جدا بشم نهایت بتونم ی اتاق اجاره کنم تا مراحل جدایی طی بشه و مسلما باید س ...

نمیدونم عزیزم، خودت بهتر از دیگران میتونی شرایطت رو بسنجی، اگه بتونی به نحوی مدیریت کنی که اسیب کمتر بشه خب جدایی بهتره، اما اگه ممکنه بیشتر از الان آسیب ببینه که نه

به نظرم از الان برو دنبال کار و پس انداز کن و شرایطت رو بهتر کن و بعد ببین چه تصمیمی بهتره

نمیدونم بخدا از نظر مالی خوبه ملک زیاد داره ولی چ فایده همش میشه دوده هوا بیکارم هست 

ولی دیگه روحیه ام داغونه حتی نمیتونم با بچه ام درست برخورد کنم خیلی ضعیف شدم وقتی میبینم چرت میزنه میخوام بمیرم حرصصص میخورم