2777
2789
عنوان

زمین و مسکن فرزند سوم کسی گرفته

340 بازدید | 14 پست

مشهد کسی ثبت نام کرده چجوریه؟ 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

😅😅من‌خنده‌من نگاه من افق

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه واقعا میدن نکنه زمینی که میدن مثله مال نقیه خخ

والا منم نمیدونم 😂

ما سه تا خونه داریم خودمون، برا کس دیگه میخوام اگر میدن برا اون بنده خدا ک نیاز داره اقدام کنم

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
دوستم گرفته .ببخشید شما الانم باردارید؟

اره ولی واسه خودم نمیخوام 😁

میخوام اگر میدن ب کسی ک نیاز داره بدم

ماشالا عزیزم خدا حفظشون کنه منم باردارم هفته ۶ هستم

بسلامتی ان شاء الله 

سلام من از مشهد ثبت نام کردم پارسال ، فرم ج سبز ، نوشته تأیید نهایی درخواست ، و در انتظار تامین زمین در محدوده شهر مشهد و حساب بانکی ، ولی هیچ خبری از اهدای زمین نیست 😅