2777
2789
عنوان

تو جامعه ای زندگی میکنیم که

1536 بازدید | 83 پست

دارم قسم میخورم عمل ژل ندارم 

گناهش پایه خودت باور نداری به جون مامانم قسم خوردم

بعد میگه ژل تو از مامانت بیشتره✋🏻

میگه گناهشم گردن خودم دارم مشاهده میکنم

عمل کردن عاره،؟؟؟؟؟

اگه داشتم میگفتم عمل کردم اره پول دادم 

یه جوری اعصابم خورد شد بخدا توان این و دارم الان گریه هم بکنم

😐😐😐😐

از کودکی بیخیال بزرگ شدم اما توان زور تو کتم نمیره

من قسم خوردم به جون خودمم مامانم خیلی ها منم دیدن میشناسن اینجا از کودکی هاااام به بعد گذاشتم دیدن

اگه قسم الکی خوردم به حق امروز که شهادته جلوی چشم مامانم پر پر شم بمیرم

اما بخدا حلال نمیکنم 

تمام✋🏻

دوتا کاربری دارم😎turk💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووو بیخیال یه حرف چقدر انقدر برات مهمه

تو که‌ از خودت مطمعنی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

چرا خودتونو اذیت میکنین 

اونم بخاطر یه سایت مجازی 

که مشخص نیست هدف بعضی از تخریب بقیه چیه 

ارزش نداره که ابدا

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

درکت نمیکنم که چرا انقدر اصرار داری خودت رو ثابت کنی؛ اونم برای کی؟ کاربرای عجازِ نی نی سایت. 😂

من حرف زور دروغ قبول نمیکنم 

گناهش پایه خودش 🤷🏻‍♀️

دوتا کاربری دارم😎turk💞