2777
2789
عنوان

تو جامعه ای زندگی میکنیم که

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 83 پست
اون که اره اما به جون عزیزم قسم میخورم قبول نمیکنه

شاید چون خودش اینجوری نیست و نمیخواد باور کنه یکی دیگه بدون‌ ژل انقدر خوبه؟

منم‌هرررجا میرم فک‌ میکنن لبام‌ ژله باید هی قسم بخورم که بخدا لبام ژل نیست ولی بیخیال لازم نیست اثبات کنیم که

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حرف زور دروغ قبول نمیکنم گناهش پایه خودش 🤷🏻‍♀️

من یه بار تو یه تاپیک کلی وقت گذاشتم و تایپ کردم، یه کاربرِ احمق اومد گفت این حرفا مال خودت نیست و چت جی پی تیه!

یعنی همینقدر احمق واقعاً.. درکل آدما اندازه شعورشون درک میکنن.

به این فکر کن که شعور و توانِ درک اون کاربر در همون حد پایین بوده.

من یه بار تو یه تاپیک کلی وقت گذاشتم و تایپ کردم، یه کاربرِ احمق اومد گفت این حرفا مال خودت نیست و چ ...

ممنونم🙂🌹

واقعا مرسی 

اسمت تنها اسمیه که منه مجرم برای دخترم انتخاب کردم😂خیلی دوس دارم

دوتا کاربری دارم😎turk💞
🩷🩷

خیلیی نازی عزیزم

لبات قلوه ای و خوشگله ولی معلومه ژل نیست و طبیعیه

کدوم‌ اسکلی گیر داده بوده ژله؟😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اسی خوشگلی خصوصا بدون ارایشتبا فیل تر انداختی؟ بعضی فیلت را صورتو جوری میکنن انگارعملیه شاید اونام ب ...

نه فیلترم نیس☹️

اما اونجا ۵۸کیلو بودم الان ۵۴کیلوعم😐

دوتا کاربری دارم😎turk💞