2777
2789

شاید یکم طولانی باشه 

دوستان من داداشم ۲۸ سالشه 

پزشکه کلینیک زیبایی داره دو تا ماشین داره یه ویلا جنوب داره 

از لحاظ اقتصادی بدون قسط وام حداقل ۱۰۰ تا ۱۵۰ در ماه درمیاره و درکل می تونه به زندگی ساپورت کنه  سربازی هم رفته

از لحاظ اخلاقی خیلی نجیب و حافظ قرانه ولی اصلن مذهبی نیست دختر چادری نمی پسنده ولی دختر بازم نمی خواد یه چیز بین این دو تا یه چیز معقول ،خیلی دست و دلبازه مثلن تو غالب مناسبت ها برای من و مامانم طلا می خره تو خرید دستش به کم نمی ره 

خیلی خوش اخلاق (بدترین اخلاقش اینه که یکم خودشو بالا می بینه ولی خودشیفته نیست تازه اینو من میگم ،هرچند حق داره )

از لحاظ ظاهری هم هیکل متناسب و مثل بقیه خانواده ام بوره و توپره

حالا اصلن تصمیم به خواستگاری و ازدواج و ...اصلن نداره ولی خب مامانم میگه و باهاش صحبت می کنه تا یکم بتونه پول پس انداز کنه و زندگیش جمع و جور تر یشه  

ما دنبال دختر خوب می گشتیم 

متاسفانه پیدا نکردیم 

یه موردی خیلی معرفی می کردن و هرجایی می رفتیم می گفتن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

ولی خب ما رفتیم تحقیق و حضوری با داداشم رفتیم اصلن بهم نمی خوردن همه جوره مثلن دختره ۱۵۵ بود و به داداش من که ۱۸۵ میگفت کوتاه !

دختر کار نداره و دانشگاه رشته ادبیات انگلیسی می خوند میگفت من بعدن نمی رم سر کار و باید برام خدمتکار بگیرید !

یا مثلن توقعات عجیب و غریب و ظاهری هم واقعن زیبا نبود و هم اصلن تو لول خانوادگی ما نبود 

حالا بعد از اون روز مادرم ،دو روز بعد زنگ زد و گفت پسند نشده و برای دختره ارزوی موفقیت کرد و مادرش گفت اگر این دخترم پسندتون نیست می تونید بیاید خواستگاری خواهرش !

دختر ایدی تلگرام داداش منو پیدا کرده و هر روز پیام میده تو قبلمو شکستی و من عاشقت شدم و ....

بگید چه کار کنیم ؟

اینم بگم داداشم ادم دوستی نیست یه بار تو دوران دانشجویی با یه بنده خدا دوست شده و اینقدر دختره عجیب بود که داداشم فرار کرد 

پس باید همون نیمه سنتی پیش بریم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

ارشام تهرانیو یافتم شماره داداشتو بده من ببینم😂😂😂

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نداشته باشه یه سال که کلینیک داره تخصص نداره عمومیه و دوره دیده است در دانشگاه تهران

ایشالا موفق باشن

ماری لازم نیست انجام بدید

یکبار به اون خانوم بگن لطفا پیام ندید اگه ادامه داد بلاک کنن

مادرتون هم بهتره خیلی پافشاری برای ازدواج نکنن 

برای برادرتون باید دنبال یکی مثل خودش باشید پزشک و .. چون از هر جهت هم در نظر بگیرید باهم نمی‌سازن

دوست نداره همسرش کادر درمان باشه 😸

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
بهتره داداشت دنبال هم سطح خودش باشه یه پزشک وقتی میری خواستگاری پایینتر دختره خیالاتی میشه خیال می‌ک ...

با کادر درمان دوست نداره ازدواج کنه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...