2777
2789

داداش من سه ساله فوت شده

بخوام دروغ نگم ما دوسال تمام مشکی تنمون بود و هیچگونه عید و تولدی نداشتیم

امسال برای اینکه جو گندی که تو خونمون بودو کم کنم یه سفره هفت سین کوچولو چیدم و برای همه اعضای خونه لباس رنگی و شاد خریدم

زن داییم که عید اومده سفره رو دیده ظاهرا پشت سرمون گفته خجالتم نمیکشن پسر جوونشون مرده سفره عقد چیدن رنگین کمونی لباس پوشیدن

کل اعضای خونه هم زدن تو برجک من که تقصیر تو شد الان میگن بی غیرتیم پسرمون مرده عید بازی راه انداختیم

انقد گریه کردم چشمام باز نمیشه:)))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو گوه مفت نخور چون یکی از دنیا رفته بقیه هم نباید زندگیشونو تباه کنن

۳ سال میدونی یعنی چی؟ سه سال یه عمره

با خانوادت منطقی حرف بزن بگو مسخره بلزیاتونو تموم کنید الان داداش من خوشحال میشه ما توی غم و سوگ زندگی کنیم؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

عجب بی شعوری مام پدرمون فوت کرده سالی که فوت شده بودن مادرم برای هممون آجیل وماهی گرفت،که باباتون عاشق شما بود وشادی شما براش مهم بوده ،خدارحمت کنه داداشتو عزیزم گوش ندید 

ببخشیداولی گوه تو حلق زن داییتتمیدونی تو اون دوسالی ک شما تو غم بودید داداشتون چقد زجر کشیده

واقعا گه بگیرن وجودشو

گفتم بهش میگفتین شما اگه مردی بچه هات تا آخر عمرشون سیاه بپوشن

با زندگی بقیه چیکار داری؟؟؟

ولی ظاهرا حرف بقیه از حرف بچشون مهمتره

زن داییت خیلی بیشعوره خدا رحمت کنه برادرتو ولی به مامانت بگو اگر نکنیم داداش برمیگرده؟؟؟

نه اینا حرف مردم از بچشون بیشتر مهمتره

منم بمیرم باز مهمه مردم بیان باید به پاشون پاشم

هیچکس داغ دل شما رو نمیفهمه،جای شما هم نیستن،زن داییتون خیلی رفتار زشتی داشته،کار شما هم اشتباه نبوده،برادرتون فوت کرده با غصه ی شما غصه دار میشه با خوشحالی تون هم خوشحال میشه،این عزاداری های طولانی باعث فرسودگی و افسردگی بقیه ی اعضای خانواده میشه

بزن تو دهنش زندکی شما به اون چ ربطی داره زنگش بزن بهش بگو بار آخرش باشه تو زندگی شما سرک میکشه

شده دایه عزیز تر از مادر عوضی حیوون

انگار غم اون واسه خواهر زاده شوهرش بیشتر از غم پدر مادر و خواهر طرفه

باید زنگ زد آفتابه رو کشید سرش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی