2777
2789

خانمهای مشهدی توروخدا یک دکتر خوب واسه زنان زایمان ک قیمتشم مناسب باشه بیمارستان نیمه دولتی هم باشه ولی بیمارستانش خوب باشه دکترم همونجا بشینه معرفی کنه یه دکتر باصبروحوصله دلسوز الان دوتا دکتر بخدا عوض کردم یکی زهره کیخا تومفتح که خیلییی شلوغه خودش خوبه ولی منشیش بداخلاقه نوبت یکماه ب یکماه میده زیباظهوریان ک خودش اخلاق نداره اصلا سرسرکی رد می‌کنه مریضو باصبروحوصله نیس خوش اخلاقی نیس واقعادوس داره واسه کوچکترین چیز پول ویزیت بدیم بریم پیشش یکی میخام زایمان طبیعیم بخیه هامو خوب بزنه واقعا اگه تجربه دارین بگین توروخدا

چون نیمه دولتی میخوای من تعریف موسی بن جعفر رو خیلی شنیدم دکترای معروفی هم داره ولی به قول خودت ازون بی حوصله هان که ۵ نفری ویزیت میکنن. خودت برو محیط بیمارستان رو ببین اگه خوشت اومد در مورد دکتراش تحقیق کن

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر افتخار زاده تو بیمارستان امام حسین هست خیلی خوبهبه چند نفر معرفی کردم راضی بودن خیلی مهربونه

نوبت دهیش اسونه عزیز بعدخوب بخیه میزنه برا زایمان طبیعی مطبش کجاس

چون نیمه دولتی میخوای من تعریف موسی بن جعفر رو خیلی شنیدم دکترای معروفی هم داره ولی به قول خودت ازون ...

دولتی یا خصوصی چی میشناسی دکترخوب باشه باورنمیکنی ماه ۸بارداریمه دوهفتس ترشحات سبزرنگ میبینم جای زهره ظهوریان رفتم بهم شیاف واژینال داده اما خوب نشدم دیشب حتی گزاشتم صب بلندشدین انگار شیلنگ آب بازکردن همون ترشحات ازم میاد بخودشم پیام دادم جواب نمیده یه دکترمیخام موقع ضرور سریع جوابگوباشه چون ماهای اخرمه

دولتی یا خصوصی چی میشناسی دکترخوب باشه باورنمیکنی ماه ۸بارداریمه دوهفتس ترشحات سبزرنگ میبینم جای زهر ...

دکترایی که من میشناسم فقط معروفن ولی دلسوز و پیگیر نیستن اصلا

به نظرم برو گهواره توی انجمن مشهدی ها تاپیک بزن اونجا خیلی بهتر به جواب میرسی تا اینجا

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مطبش تو عارف هفته ای یکی دو روز هم میاد امام حسین من سزارین بودم . راضی بودم.دختر داییم طبیعی بود او ...

مرسی عزیزدلم تحقیق کنم برم اونجا ماه ۸بارداریمه بخدا بخاطراین ظهوریان ک خدابگم واقعاچیکارش کنه الان دربدر دنبال یه دکترخوبم انقداسترس دارم