2777
2789
عنوان

کمردرد درد لگن کمک کنید لطفا❓❓❓

121 بازدید | 11 پست

سلام خانما هفته هفتمم الان سه روزه که کمر درد دارم قسمت پایین پایین کمرم که منتهی میشه به لگن زیاد نیست ولی عصرا گاهی مواقع زیاد میشه پهلوهام گاهی تیر میکشه ولی ن زیاد حالا از این سه روز لگنم سمت چپ هم درد میاد بیشتر عصرا میزنه به پای چپم کلا امروز بهترم خداراشکر با استراحت خوبم ولی وقتی کار میکنم درد داره لکه بینی چیزی هم ندارم احتمالا عفونت قارچی داشته باشم برای سه شنبه نوبت دکتر دارم اینم بگم دقیقا سه روزه مدام حالت تهوع دارم 🤢

خطرناک نیست؟ طبیعی هستن این دردا؟

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بارداری طبیعیه بین پات بالشت بذار وقتی میخوابی یا بالشت مخصوص بارداری بخر

یعنی نگران نباشم؟

بخدا از دیشب تا حالا کل اینترنت رو جستجو کردم علائم بارداری خارج رحمی یا پوچ

همشون لکه بینی دارن یا دل درد شدید یا کلی علائم دیگه ولی خداراشکر من از اول بارداری یکسری از علائم رو ندارم ی کم به این دلم آروم شد مادرشوهرم میگه بچه هنوز توی لگن هست برای همینه الان درد ندارم خوبم ولی حالت تهوع دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نگران نباشم؟بخدا از دیشب تا حالا کل اینترنت رو جستجو کردم علائم بارداری خارج رحمی یا پوچهمشون ل ...

نه گلم تهش یه معاینه برو گوگل منم زیاد سرچ نمیزنم چون فقط استرس میده

نه گلم تهش یه معاینه برو گوگل منم زیاد سرچ نمیزنم چون فقط استرس میده

آره نوبت دارم دکتر سه شنبه ولی میگن معاینه خطرناکه نیست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه قشنگم طبیعی حالا آنقدر حال های مختلف و سپری میکنی که.فقط میشه دعام کنی خدا بهم پسر بده

چشم عزیزم حتما 🩵

ازت ممنونم دیگه نگران مباشم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم عزیزم حتما 🩵 ازت ممنونم دیگه نگران مباشم؟

فدات مرسی گلم اره نگران نباش طبیعی هست بچه کم کم داره از لگن میاد بالا فقط خدایی نکرده لکه بینی خطرناکه که نداری 

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

فدات مرسی گلم اره نگران نباش طبیعی هست بچه کم کم داره از لگن میاد بالا فقط خدایی نکرده لکه بینی خطرن ...

نه خدارا هزار مرتبه شکر ندارم فقط سه شنبه که میخوام برم دکتر دقیق وارد هشت هفته میشم و میخوام برای سونوی قلب بهش بگم و بگم که صداشو نذاره چون خطرناکه امواج قویش تا ۱۲ هفته برای ان تی اونوقت بگم بزاره بنظرت مشکلی نیست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه دورت بگردم خطرناک نیس سونوگرافی زیاد و رنگی خطرناکه اونم به مراتب زیاد فدات شم کلا بچه اول خیلی استرس داره ادم

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

نه دورت بگردم خطرناک نیس سونوگرافی زیاد و رنگی خطرناکه اونم به مراتب زیاد فدات شم کلا بچه اول خیلی ا ...

آره🥲

ممنونم🫂🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40