2777
2789

اون یه شوخی کرد اینم ازش به دل گرفته از اولم چشم دیدن شوهرمو نداشت چون خیلی ازش بالاتره  

ازین قضیه یه ماهی میگذره حالا هر وقت میخواد بیاد خونه مامانم قبلش زنگ میزنه از خواهرم میپرسه کی خونس ک اگه شوهرم باشه نیاد  

بنظرتون اشتی میکنه خیلی رو این قضیه  

دیشب تولد بابام بود بخاطر اینکه مامانم اینا نفهمن قضیه رو منو خواهرم کنسل کردیم

کنسل نمیکردی خب با خواهرت یه کیک میگرفتید میرفتید دور هم.اون دو تام خودشون میدونن!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقول همکارم باجناق فقط بدرد سلام خداحافظی میخوره نه بیشتر 😂

شوخی بود جبهه نگیرید

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

کنسل نمیکردی خب با خواهرت یه کیک میگرفتید میرفتید دور هم.اون دو تام خودشون میدونن!

نظر خواهرم بود ک کنسل کنیم من گفتم بیان باهم رو به رو شن ولی ظاهرن اصلا نمیخواد با شوهرم رو به رو شه

شوخی شوهرت مگه چی بود؟

چن سال باهم اختلاف سنی دارن؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

نظر خواهرم بود ک کنسل کنیم من گفتم بیان باهم رو به رو شن ولی ظاهرن اصلا نمیخواد با شوهرم رو به رو شه

خب بدون شوهراتون برگزار کنید!شما نباید به خاطر اونا روابطتون را کمرنگ کنید

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

بابات مهم تر باشه تا بحثای خاله زنک باجناق ها 

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

خب شوهر خواهرت چی ب خواهرت گفته؟دلیل قهرش؟

انگار گفته جای این هست نمیام دیگه نمیخوام باهاش رفت امد کنم میگه من دقیق نمیدونم علتش چی بود ولی دیگه خون نشده ک  دوتا کلمه حرف بهم زدن