2777
2789

من خودم نزدیک پنج ماه شما چطور البته من الان دو ماهه که اقدامم دعا کنید این ماه پریود نشم و باردار باشم 😥 بچه ی دوممه

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یکسال عادیه. نگران نباش 

اگه نشد برو دکتر 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

تا یکسال عادیه. نگران نباش اگه نشد برو دکتر

شما بعد چند وقت باردار شدی گلم؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما بعد چند وقت باردار شدی گلم؟؟

متفاوت بود 

ولی بچه ی دومم بیشتر زمان برد 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

حدود دو ماهخونسردی و فکرای مثبت خیلی تاثیر دارن

من سر بچه ی اولم نزدیک پنج ماه طول کشید ممکنه دومی هم اینطوری باشه؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا😅😅😅

والا من ازدواج ک کردم دگ شب اول ک رفتیم ماه عسل قراربود ک دو سه روز بعد ش پری شدم و نشدممم بعدفهمیدم باردارم🤨🤨🤨اقدام نبودم نلخاسته ناخاسته یعنی من توی پاکشاهایی  ک میرفتم بارداربودم ب زور قرص دارو میتونستم غذابخورم بالانیارم 😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️