2777
2789

سلام میخواستم بدونم من قبلا خیلی خیلی پوستم روشن و شفاف بود اما به دلیل استفاده مکرر از ژیلت و نوره .. پوستم خیلی نازک و تیره شد و چون زخم شد یه سری لک روش ایجاد شد و خلاصه خشک شد و الان خیلی تیره و کدر شده. آیا با لیزر موهای زائد ممکنه به حالت اولیه خودش برمیگرده ؟  یعنی لک ها بره و دوباره پوستم شفاف شه ممنون میشم جواب بدید خیلی مهمه

بله

لیزر پوست رو یک درجه روشن‌تر میکنه ولی راجع به لک‌ها مطمئن نیستم چون لیزر پوست رو نازک میکنه و الآن که پوست من زخم میشه یکم دیرتر خوب میشه و جاش هم میمونه و طول میکشه که جاش بره

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

80 درصد تیره شدنت بدنت بخاطر خشکی و کم ابی پوستته

ی لوسیون خوب بخر و سعی کن همیشه بدنت مرطوب باشه

با لیزر کردنم بله پوستت خوب میشه ولی برای اینکه پوستت خیلی خشکه اول باید درمانش کنی بعد بری لیزر

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

80 درصد تیره شدنت بدنت بخاطر خشکی و کم ابی پوستتهی لوسیون خوب بخر و سعی کن همیشه بدنت مرطوب باشهبا ل ...

آها پس قابل درمانه ؟ دقیقا خیلی خیلی پوستم خشک شده قبلا اصلا اینطوری نبود

کدری و تیرگی پوستت ب خاطر خشکی و دهیدراتاسیون بودنه، مرتب مرطوب کننده بدن بزن 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

فقط یه ایرادی که لیزر برای من داشت این بود که قبلا یه قسمت از پام قارچ داشتم درمان کرده بودم ولی بعد لیزر دوباره برگشت.و پس از هر جلسه عود میکنه.ولی یکی دو جلسه که پماد میزنم خاموش میشه.

خواستم بگم حواست باشه قارچ داشته باشی مراقبت کن

بله ولی در کنارش باید آبرسان و لوسیون هم به پوستتون بزنید که کم آبیش خوب بشه 

من از دستگاه اشنایدرپلاس فوق العاده راضی بودم

چه از نظر درد چه جوابدهی سریع موهای پرزی رو هم بدون ضخیم کردن از بین برد پوستم چند درجه روشن تر شد اگر اصفهان هستید کلینیک ریحان رو پیشنهاد میکنم بهتون

09217870776