2777
2789
عنوان

چرا دخترا اینجوری شدن اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 52 پست
خانم هدفدار و مستقل اون اصرار هستشو بعدش هر کی یه ایده ال هایی داره ربطی به شما نداره کی دنبال چیهمع ...

اره همین هر کی میدونه چی میکنه ،ارزش همه دخترا رو آرود پایین.یه وقتایی مصلحت دسته جمعی خیلی مهم تر از هر کی هر چی دلش میخواده.

دخترای امروزی:خیلی خودشونو دست کم میگیرنارزشی برا خودشون قائل نیستنبزار یه چیز منم اضافه کنم(اینه که ...

الان شما خیلی برای خودتون ارزش قائلید که از لفظ بگیرمت استفاده میکنید 

She is working on a bio…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همین هر کی میدونه چی میکنه ،ارزش همه دخترا رو آرود پایین.یه وقتایی مصلحت دسته جمعی خیلی مهم تر ا ...

ارزش هر کس دست خودشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من نمیفهمم

چرا اینقدر عجله دارن

بالاخره یکی پیدا میشه که دقیقا همونه که باید باشه و میمونه

لازم نیست اینقدر خودشونو تیکه تیکه کنن که طرف بمونه طرف عاشقشون بشه

رابطه واقعی اصلا این نیست

رابطه ای که خانواده تا حدودی درجریان باشن

پسره از اینکه با خانواده ات راجب جدی بودن قصدش صحبت کنه نترسه

اون دنبال تو باشه نه تو دنبال اون با التماس

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

دقیقا 

آبروی هر چی دختره بردن 😏😏

همین آقایون نی نی سایت که از نظر ما پشیزی ارزش ندارن ، تا حالا دیدین یکی شون تاپیک بزنه بگه دعا یا چله معرفی کنید برای اینکه یه زن خوب گیرم بیاد ؟؟؟ 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

از وقتی بدبخت شدیم که به بچه هامون یک سری باور مزخرف یادداشتم.

به من چه به تو چه و...آقا نمیشه تو یه کشور مشترک زندگی کنید و کارها و تصمیماتون رو زندگی بقیه تاثیر نداشته باشید‌حالا هی خودتون رو بزنید کوچه علی چپ.

سیل بیاد همه رو باخودش میبره

من کلی گفتممحترمانه هم گفتم. با شخص خاصی نبودم

لفظ گرفتن واسه کالاست نه انسان اولا 

دوما بعضی دخترا واقعا واسشون مهم نیست رابطه دارن به ازدواج ختم میشه یا نه 

سوما اونی که واسش مهمه و‌اینکارو‌ میکنه ضعیفه دیگه کاریش نمیشه کرد

She is working on a bio…

بابا به متاهلها هم سرایت کرده دنیا شده جنگل

دیشب گفتم دکتره میگفت بیمارم دختر۱۴ساله که ازمقعد زگیل تناسلی گرفته ودکتر به مادرش گفته چرااین بچه بجای مدرسه دنبال اینکارا بوده گفته ما خانواده ازادی هستیم وخودش تصمیم گرفته که بده

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

همینا باعث شدن تا جواب سلام به پسری رو میدی و دو خط براش مبخندی فک می‌کنه عاشق و دلباختشی و داری مخشو میزنی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️