2777
2789
عنوان

چرا دخترا اینجوری شدن اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 52 پست
لفظ گرفتن واسه کالاست نه انسان اولا دوما بعضی دخترا واقعا واسشون مهم نیست رابطه دارن به ازدواج ختم م ...

عزیزم کلمه (بگیرمت) و از خودم در نیوردم

بعضی کاربرا همینو میگن منم توصیفشون کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دخترا دم دستی بشن خیلی هاشون دیگه ارزش سابق رو ندارن.خودتون رو گول نزنید.

نه واقعیته

من  و دخترایی ک از جنس خودمن هیچ وقت ارزشمون از دست ندادیم

فهمیدنش موضوع سختی نیس

هر کسی میره دنبال یکی مثل خودش

پسری ک نخواد بمونه یا نیاز جنسیش براش مهمتر باشه تا سطح درک و شعور طرف مقابل میره سراغ دخترای اویزون و دم دستی یا به قول شما ،ما براش ارزشی نداریم

الان بنظرت همچین پسری برای ما ارزش داره ؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بابا به متاهلها هم سرایت کرده دنیا شده جنگلدیشب گفتم دکتره میگفت بیمارم دختر۱۴ساله که ازمقعد زگیل تن ...

خاک بر سر این نوع روشن فکری.

میگن داداش داری اشتباه میزنی ،اینا یه چی شنیدن درست نشنیدن.

نمیدونن روشن فکری چیه ،فکر میکنن بی قید و بند بودن اسمش آزادی و روشنفکریه.

جدا نیاز به باز کردن نداره یکسری حرفها.همه میدونن یعنی چی‌یکیش همین التماس دخترا به پسرا

التماس رو که قبول دارم 

ولی اینجا دختری که دوست پسر داره ولی تحصیل کردسن شغل داره هدف داره آینده داره رو دم دستی میدونن 

و اون علاف بیکاری که کودک‌همسر شده و زود ازدواج کرده و هدفی جز زاییدن نداره رو با ارزش و والا 😂

She is working on a bio…

نه واقعیتهمن و دخترایی ک از جنس خودمن هیچ وقت ارزشمون از دست ندادیمفهمیدنش موضوع سختی نیسهر کسی میر ...

حیف دخترایی مثل شما که باور کن ارزش دختر بودنتون بخاطر یه عده ... زیر سوال رفته.

کاش امثال شما زیاد بشن و دوباره اسم دخترارو به وقار و حیا و فهم وصل کنن.

خاک بر سر این نوع روشن فکری.میگن داداش داری اشتباه میزنی ،اینا یه چی شنیدن درست نشنیدن.نمیدونن روشن ...

باور کن دیشب خونم بجوش امد حالم بد شد کاش میتونستم فیلمشو بزارم

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

بابا به متاهلها هم سرایت کرده دنیا شده جنگلدیشب گفتم دکتره میگفت بیمارم دختر۱۴ساله که ازمقعد زگیل تن ...

قشنگ اصل مطلبو گفتی

همه چیز از خانواده شروع میشه

دختری ک درست تربیت بشه ارزش خودشو میدونه حتی تنها وسط گرگا رهاش کنی سالم میاد بیرون

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دخترای امروزی:خیلی خودشونو دست کم میگیرنارزشی برا خودشون قائل نیستنبزار یه چیز منم اضافه کنم(اینه که ...

این ک اشتباه محضه بخوای باهاشون رابطه داشته باشی

...𝗔𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀

حیف دخترایی مثل شما که باور کن ارزش دختر بودنتون بخاطر یه عده ... زیر سوال رفته.کاش امثال شما زیاد ب ...

فکر میکنن من نمیفهمم

ولی بخاطر اینکه باهاشون باغ نرفتم

بخاطر اینکه مثل دخترای اطرافشون شبا پیششون نموندم کلا دورمو خط کشیدن

نمیگم اشتباه میکنن

ولی جنسمون باهم فرق میکنه

به نفع منم هست بفهمم طرف مقابلم از چه قماشیه و اولویتش چیه

املا مهم نیست واستون واقعا ؟

اینکه عیب طرفو پیش بقیه بهش نگم برام مهمتره

درسته ک اینجا همدیگه رو نمیشناسن ولی باز باید رعایت کرد

...𝗔𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀