2777
2789
عنوان

ورزش بکنم یا نه

62 بازدید | 8 پست

سلام.من مجردم.قدمم ۱۶۲ وزنمم ۵۶.

بعد دوسال اخیر همش درس خوندم.والانم ۲تا  مصاحبه دارم.یکی رفتم و یکی دیگم مونده.و اعتمادبنفسم پایین بخاطر نداشتن استقلال مالی چون نمیتونم به خودم برسم و پول میخواد.و ذهنم همش میگه بذار شاغل شدی بعدن به خودت میرسی .تو خونه دمبل دارم.و حرکات ورزشی ام بلدم.چون قبلن ۳ سال ورزش میکردم باشگاه.اما خب ورزش اعتمادبنفس و تغدیه خوب میخواد که عضله بسازی.بنطرتون الان روزی یک ساعت تو خونه ورزش کنم ؟یا فقط درس بخونم و  ورزش رو بذارم بعد از اینکه شاغل شدم دوباره حرفه ایی برم باشگاه و هیکل خوبی بسازم.

ممنون میشم از نظراتتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز جان ورزش اصلا برای ساخت هیکل نیست که

من از ۱۰ سالگی تکواندو کاد میکردم

کرونا اومد مصادف شد با سال اخر دبیرستانم یکسالم پشت کنکور موندم دیگه کاملا هم اونو ول کردم هم هیچ ورزش دیگه ای نمیرفتم

دوسال هم رفتم سرکار

بعدش رفتم دانشگاه ترم بهمن

ترم اول که تموم شد توی سن ۲۱ یهو کمرم گرفت

دیسکای کمرم و ۶ تا دیسک گردنم بیرون زدگی خفیف داشت و دکتر گفت عضله های کمرت به شدت ضعیفه مشخصه مدت طولانی ورزش نکردی

دردش وحشتناک بود عین ی کرم به خودم میلولیدم و تو اوج جوونی زمین گیر شدم فقط چون ورزش نمیکردم! سه ماه تابستون پارسال رو من روی تخت بودم حتی راه رفتن هم دردناک بود

با کلی فیزیوتراپی و حرکات اصلاحی یذره خوب شدم و مستقیم رفتم باشگاهو شروع کردم

خداروشکر روز به روز دارم بهتر میشم حتی الان دیگه میتونم روی تردمیل بدوعم بدون درد

به هیچ عنوان ورزشو کنار نذار چه تو خونه چه تو باشگاه

قدیمیا همشون کلی کار میکردن تحرک داشتن این دردا از ۵۰ سالگی به بعد میومد براشون ولی ما کوچیکترین تحرکی نداریم 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
عزیز جان ورزش اصلا برای ساخت هیکل نیست کهمن از ۱۰ سالگی تکواندو کاد میکردمکرونا اومد مصادف شد با سال ...

درست میگی .ممنونم عزیزم بابت تایپ کردنت .اتفاقا دکتر زنان هم بهم گفت همیشه ورزش کن که هورمون ها و پریودت منظم باشه.مچکرم از حرفای قشنگت