2777
2789

نظر شخصی خودم اینکه همه ما ذاتن میدونم خوب و بد چیه و همینکه طبق اصول انسانی و اخلاقی پیش بریم کافیه تا جایی که ن به کسی اسیب بزنیم و ن خودمون حتی از نظر من بزرگترین گناه اینکه خودتو از زندگی کردن محروم کنی مثلا اگر دوست داری تنهایی بری کافه ولی از ترس حرف مردم اینکارو نکنی تو زندگی نکردی و ی روز بابتش باید جواب بدی پس حالا که زنده ایم حداقل باید زندگی کنیم و خودمونو بخاطر اصولی که در طول تاریخ طبق خواسته سیاستمدارا تغییر میکنن ازار ندیم از نظر من دین چیزی جز سیاست نیست و فقط به وجود خدا باور دارم امیدوارم ی روزی اصول ازار دهنده به خصوص برای خانم ها از دنیا ریشه کن بشه

منتهی برای رسیدن به ویژگی های باطنیِ انسانی (نه شعار ها و ریا ها و من خوبم اما در خفا پدوفیلم!اما در خفا فاسد مالی و جانی ام!) قطعا به عامل بازدارنده ای به نام دین نیاز هست تا روح را سپری باشد در برابر آلودگی های نفس🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.