2777
2789

اگه خواهرتون استرس بگیره و خواستگاری که هیچ مشکلی نداشته و عاشق باشه رو بخاطر اینکه می ترسه یه روزی طلاق بگیره یا بدبخت بشه الکی رد کنه ،چیکار میکنین

صحبت تاثیری نداشته

همه خواستگاراش رو الکی ایراد میگرفت

این رو ایراد هم نمی گیره فقط الکی میگه می ترسم

مشاوره صدتا ترس دیگه ردیف کرد بدتر شد

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت اختلال در مدیریت استرس داره 

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...
شاید دلش جایی گیره

جیک و پوک زندگیش رو بهم میگه مطمئنم نیست

حتی تا هفته قبل از اومدن این خواستگار التماس دعا داشت که خواستگار پیدا کنم براش

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
فعلا بره روانشناس و اگر لازم بود روانپزشک بعد که خوب شد تصمیم بگیره برای ازدواج

مشاور کلی عیب روش گذاشته

چ مشاور احمقی ..دوست منم از ازدواج ترس داره واقعا نمیدونم چ بگم بهش خیلی شکاک و بدبین هست

دقیقا

این پسر سراسر خوبی هست

قبلا هم یه خواستگار خیلی خوب رد کرد و پشبمون هم شد ولی این یکی بهتره و عاشق هست

اصلاویژگی منفی نداره

تا زمانی که ذهنش اماده نشده واسه ازدواج مجبورش نکنید که بخواد قبول کنه

خودش تا قبل اینکه پسره بیاد میگغت خاستگار چرا نمیاد

بعد هم بعد این همه آشنایی،پسره دل بسته گناه داره

خواهرت اختلال در مدیریت استرس داره

دقیقا.تو درس خوندن هم این طوربود

کاری نمی کردم چون خودمم ترس دارم از ازدواج من کلا از مردا می ترسم😂

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...