2777
2789

خواهرشوهرم هفته ای یکی دوبار سرزده میان خونمون

خیلی خانم مهربونیه و حتی اگه خونه ام بهم ریخته هم باشه هیچی نمیگه

منتها گاها واقعا شرایط خونه و خودم مساعد نیست مثلاً وسط غذا میان یا وقتی خوابیم یا وقتی مریضم و بی حوصله 

یه بچه کوچک دارن که خیلییییی جیغ میکشه و بچه های من رو اذیت میکنه و من واقعا نیاز دارم اعصابم رو واسه اومدنش از قبل آماده کنم 🤦🏻‍♀️ سرزده میان همیشه سردرد میگیرم و خسته میشم

حالا چند ماه دیگه هم قراره بیان تو ساختمون ما زندگی کنن اونوقت قطعا بیشتر میان و میرن...

مامانم میگه اگه شوهرت بهشون بگه رابطه خواهر برادری شون بهم میخوره پس خودت بگو 

ولی من خجالت میکشم

میشه راهنمایی کنید چجوری بهشون بگم که ناراحت نشن ؟

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

زیاد باهاشون صمیمی نباش خودشون کمتر میان 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾تا10/7/1404 یکی از بهتررررین اتفاقات زندگیم میوفته مطمئنم و ایمان دارم به خودم که میتونم اون روز رویایی رو بسازم💜 وزن اولیه:85🥴 هدف اول 78✅هدف دوم 72 هدف سوم 66 هدف چهارم 60 هدف پنجم 55 ♥️  شروع 1404/4/10روزهای خوب ما هم میرسه فعلا درگیر کاراشیم🥰✨ خدایا من+تو امروز ۲۳ مرداد ماه با هم عهد میبیندیم که من همه‌ی تلاشمو بزارم وسط و تو با همه ی عظمتت کمکم کنی خدایا خیلی بهت نیاز دارم پناهم باش بزار طعم زندگی واقعی رو بچشم بزار روزای خوب منم بیاد خدایا پناه امن من منتظر معجزه ای از سمت تو ام 🥲🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دفعه ک اومدن فورا بگو عه کاش زنگ میزدین دارم میرم بیرون قرار دارم مهمونی دعوتم یا هرچی

یا میخوای بری خونشون حتما تاکید کن جایی نمیرین؟مهمون ندارین؟اصلا شرایطشو دارین من مزاحمتون بشم؟

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
زیاد باهاشون صمیمی نباش خودشون کمتر میان

اخه یازده ساله ازدواج کردم و باهاشون صمیمی هستم یهو نمیتونم صمیمیتمو کم کنم فکر میکنن مشکلی پیش اومده

می‌خوام بدونم میشه در عین صمیمی بودن قانون بذارم براشون؟

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

وقتی اومد تو ساختموننون یا اصلا همین الان  خودت بهش یاد بده  زنگ بزن بگو هستی یه ساعت دیگه میام یه سر بهت بزنم گفتم خبر بدم مزاحم نباشم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اومدن درو باز نکن تماس گرفتن بگو خونه نیستیم کاش از قبل میگفتین ک خونه میموندیم

اخه تا جلوی در واحد میان خودشون کلید در حیاط رو دارن میفهمن خونه ایم 🤦🏻‍♀️

غیر مستقیم و تو غیر موقعیت خونتون مثلا وقتی مهمونی خونشونو یا جایی، بگو برنامه داریم ، تا ۱۰ بخوابیم، ۳ تا ۵ بیرونم و باشگاه، شباهم ۱۰ میخوابیم

یا بگو آخر هفته ها خونه مامانمیم کلا

بازم یهویی اومد بگو عه میخواستم برم بیرون کاش زنگ میزدی قبلش خوب شد زودتر اومدی مگرنه پشت در میموندی ...

فکر خوبیه به نظرت متوجه میشن اینطوری؟ 

اخه یازده ساله ازدواج کردم و باهاشون صمیمی هستم یهو نمیتونم صمیمیتمو کم کنم فکر میکنن مشکلی پیش اومد ...

اره کم کم اینطوری شو باهاشون

یا خودت چند ماهی یبار دعوتشون کن خونتون که متوجه بشن البته اگه ادم فهمیده ای باشن

یهو اگه سر زده اومدن بگو ببخشید خونه بهم ریخته اس بچه کوچیک که باشه همینه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾تا10/7/1404 یکی از بهتررررین اتفاقات زندگیم میوفته مطمئنم و ایمان دارم به خودم که میتونم اون روز رویایی رو بسازم💜 وزن اولیه:85🥴 هدف اول 78✅هدف دوم 72 هدف سوم 66 هدف چهارم 60 هدف پنجم 55 ♥️  شروع 1404/4/10روزهای خوب ما هم میرسه فعلا درگیر کاراشیم🥰✨ خدایا من+تو امروز ۲۳ مرداد ماه با هم عهد میبیندیم که من همه‌ی تلاشمو بزارم وسط و تو با همه ی عظمتت کمکم کنی خدایا خیلی بهت نیاز دارم پناهم باش بزار طعم زندگی واقعی رو بچشم بزار روزای خوب منم بیاد خدایا پناه امن من منتظر معجزه ای از سمت تو ام 🥲🫂