2777
2789
عنوان

چجوری به خانواده همسرم بگم سرزده نیان خونم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 30 پست
من مادرشوهرم اینجوره.ووای.اصلا نه زنگی قبلش میزنه نه اطلاعی میده.یدفعه میاد

مادرشوهر من هم اینظوری بودن اونو نمیتونستیم کاریش کنیم چون مادر بودن ولی میگم دیگه واسه خواهر که میتونم قانون بذارم

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

وای حونه ی جاریم انگار کاروانسراست

همه هر وقت دلشون خواست میرن اونجا

همش در طول روز 

همه همسایه هستیم

ولی خونه ی من یا جاری دیگه ام نمیان

میگم چه حوصله ای دارید همش حونتون رفت و امده

اونا خوششون میاد

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دفعه ک اومدن فورا بگو عه کاش زنگ میزدین دارم میرم بیرون قرار دارم مهمونی دعوتم یا هرچییا میخوای ب ...

درسته چشم امتحان میکنم 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
فکر خوبیه به نظرت متوجه میشن اینطوری؟

اتفاقا شما بگی، ناراحت میشن و روابط تون ممکنه بهم بخوره اما داداش شون با خنده و شوخی بگه... خب خواهر من حداقل یه خبر بده که میای، تا برات گاوی گوسفندی بکشم یا هر چی دیگه...  اصلا ناراحت نمیشه از داداشش

اره کم کم اینطوری شو باهاشونیا خودت چند ماهی یبار دعوتشون کن خونتون که متوجه بشن البته اگه ادم فهمید ...

مناسقانه هربار میگم ببخشید خونه بهم ریخته است اگه میدونستم میاین مرتب میکردم ولی متوجه نمیشن و میگن ما انتظاری نداریم همینطوری خوبه

البته از روی محبت اینطوری میگن ولی متاسفانه من اذیت میشم

وقتی اومد تو ساختمون همون جلو در پاسخگو باش تعارف نکن بیاد تو ،الان هم تو جمع حرف بنداز که من اصلا دوست ندارم خونه کسی سرزده برم ،آخه آدمها همیشه آمادگی مهمان ندارن ،تو خونه خودم هم دوست دارم مهمان بیاد ولی سرزده نه ،قبلش حتما اطلاع بده ،

وای حونه ی جاریم انگار کاروانسراستهمه هر وقت دلشون خواست میرن اونجاهمش در طول روز همه همسایه هستیمول ...

عزیزم میشه بدونم شما چجوری رفتار کردید که نمیان؟

[QUOTE=379877449]مادرشوهر من هم اینظوری بودن اونو نمیتونستیم کاریش کنیم چون مادر بودن ولی میگم دیگه واسه خواهر که میت ...[/QUOTE

منم بچه کوچیک داریم.شایدخونم بهم ریخته باشه.شاید حوصله نداشته باشم.میبینی هروقت دلشه میاد.جاری هامم از دستش داغن

اتفاقا شما بگی، ناراحت میشن و روابط تون ممکنه بهم بخوره اما داداش شون با خنده و شوخی بگه... خب خواهر ...

منم همینطور فکر میکنم چون واقعا خودم خیلی معذب هستم 

پس با همسرم صحبت میکنم ممنونم 

وقتی اومد تو ساختمون همون جلو در پاسخگو باش تعارف نکن بیاد تو ،الان هم تو جمع حرف بنداز که من اصلا د ...

متاسفانه من تعارف نمیکنم خودشون با خنده میان داخل و چند ساعت میشینن حرفشونم اینه که بچه مونو آوردیم با بچه هاتون بازی کنه

بله واقعا باید مطرح کنم ممنونم 

[QUOTE=379877449]مادرشوهر من هم اینظوری بودن اونو نمیتونستیم کاریش کنیم چون مادر بودن ولی میگم دیگه ...

🤦🏻‍♀️👌🏻

منم همینطور فکر میکنم چون واقعا خودم خیلی معذب هستم پس با همسرم صحبت میکنم ممنونم

آره عزیزم هر چند که شما صمیمی باشین

یک حرف رو از دهن شما بشنون، ناراحت میشن و... 

اما همون حرف رو داداش شون بزنه، ناراحت نمیشن 

اما با خنده و شوخی مطرح کنین

عزیزم میشه بدونم شما چجوری رفتار کردید که نمیان؟

نمیدونم 

شاید از بس شوهرم گفته این بدمهمونه

شاید وقتی میان معذب میشم

و اینکه من خیاطی میکنم و پیش خودشون فکر میکنن اگر بیان مزاحم هستند

خونه اون جاریم هم نمیرن

چون اون اعصاب بچه را نداره 

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را