2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتشون کنه 

فکر اینکه بابام روزی تو این دنیا نباشه دیوونم میکنه.

اما خیلی ناراحتم که چرا انقد رابطم با بابام گرم و راحت نیس که وقتی از زندگیم راضی نبستم بتونم به بابام پناه بیارم و بگم بابا دارم دق میکنم کمکم کن متاسفانه نمیتونم چون میدونم اگه اینکارو کنم بابام دق مرگ میشه خدنکرده و خونه نشین میشه تا ابد 

دارم بخاطر بابام و ناراحت نشدنش خودم ذره ذره آب میشم تو زندگیم 

ولی با خودم عهد بستم اگر روزی خدایی نکرده بابام از این دنیا رفت ی لحظه هم تو این زندگی نمونم میدونم الان خیلیا میریزن سرم و بهم حرف می زنن اما بابام جوری رفتار کرده که من فقط در نبودش میتونم به خونش پناه ببرم و خلاص شم 

ولی از خدا هرشب میخوام که دیگه بیدار نشم توروخدا شماهم برام دعا کنید کسی که نمیخواد زندگی کنه و چندساله ناامیده چرا خدا خلاصش نمیکنه آخه 

خدا رحمتشون کنه فکر اینکه بابام روزی تو این دنیا نباشه دیوونم میکنه.اما خیلی ناراحتم که چرا انقد راب ...

واااای عزیز دلم.قربونت خدا پدرتون رو حفظ کنه.ولی خدایی مشکلتون چیه؟به خدا هرچیزی راهی داره

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم