2777
2789
عنوان

من‌طلاق گرفتم دوستم بهم میگه همه برای زنای مطلقه دندون تیز میکنن💔😞

| مشاهده متن کامل بحث + 6719 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا منم مثل شماماصلا تاحالا هیچ کس جرعت نکرده بگه بالا چشمت ابروئه آقایون فامیل مثل خواهر باهام رفت ...

به نظر من شر این دوست به ظاهر دلسوز و محترم و از سر خودت کم کن ...

جدایی دست هیچکس نیست و برای بعضیا کلا تحمیلیه قرار نیست کسی با حرفاش آزارت بده ... چیزیه که پیش اومده مث یه بیماری مث یه تصادف ...

وقتی شهامت کم کردن شر کسی که به دردت نمیخورده و سمی بوده رو داشتی قطعا شهامت کم کردن شر این دوست دلسوز و هم داری!

قوی بااااااااااش دختر برات آینده ی بسیار زیبایی رو میبینم

...Don't judge situation , you've never been in

ممنونم گلماما میدونید من تو این زمان یکمم حساس شدم بخدا دست خودم نیست

عزیزم ایشون بی عقلی کردن و یا بدذاتی در هر دو صورت شما که به خودتون شک ندارید اصلا جای ناراحتی و حساس شدن نداره 

شما فقط به خداوند باید پاسخگو باشید و بدونید نباید در این راه تحت تاثیر قضاوتها قرار بگیرید 

لطفا محکم و قوی باشید 

به نظر من شر این دوست به ظاهر دلسوز و محترم و از سر خودت کم کن ...جدایی دست هیچکس نیست و برای بعضیا ...

دورت بگردم ممنونم ،همچنین برای خودت❤️

رابطه من و ایشون اونقدرا زیاد صميمي نیست و در حد صحبت کردن تو جمع هاس همین 

اصلا تاحالا درمورد طلاقم باهاش درد و دل هم نکردم ولی خیلی بی چشم و رو بود

راستش گاهی بازم مثل قبل میشم ولی خب چاره ای نیست جز ادامه

طلاق اگه همسر سابق دوست داشته باشی سخته 

ولی توروخدا یه وقت عجله نکنی دوباره 

احساس میکنم یکم لجبازی 

و این لجبازی  باعث میشه عجله کنی .....

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

دورت بگردم ممنونم ،همچنین برای خودت❤️رابطه من و ایشون اونقدرا زیاد صميمي نیست و در حد صحبت کردن تو ج ...

دور کعبه بگردی گل دختر 

من دو ساله جدا شدم 

اوایل سخت بود همه چیز 

اما الان حالت عادی تری گرفته 

فقط قوی باش و سعی کن سرپا شی از آدمای سمی دور باش پ گوش به حرفای انرژی منفی نده ...

تو الان یه خانوم مجردی که قراره روزی خوشبخت ترین بشی با آدم مناسبش با اهلش 

گوشت و برای حرفای صد من یه غاز پلمپ کن لطفا

...Don't judge situation , you've never been in

دور کعبه بگردی گل دختر من دو ساله جدا شدم اوایل سخت بود همه چیز اما الان حالت عادی تری گرفته فقط قوی ...

شما چند سالگی جداشدید و مجدد ازدواج کردید؟

نمی‌دونم اون لحظه به چی فکر میکردم که این اسمو گذاشتم😐😐لطفاً زیر ۲۵سال تاپیک هامو جواب ندن ممنون🌷