2777
2789
عنوان

من‌طلاق گرفتم دوستم بهم میگه همه برای زنای مطلقه دندون تیز میکنن💔😞

| مشاهده متن کامل بحث + 6719 بازدید | 134 پست
دوستت شاید واقعا منظوری نداشته مثلا خواسته دوستی کنه و بهت گوشزدکنه ولی قطعا آدم بالغی نیست کلا از د ...

نه عزیزم راستش من باهاش اونقدری راحت نیستم که چنین حرفایی رو بهم بزنه و تا حالا نشده من باهاش درد و دل کنم درمورد طلاقم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتش همش راست بوده تجربه خودم ثابت کردلعمت ب اون روزا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خوشبحالت که همچین پدری پشتت داری و اینکه خوشابه سعادتت جدا شدی حس ازاد بودن بعد از جدایی از رابطه سم ...

به خواست خودم نبود جدایی‌

اصولا به هیچکس پیشنهاد جدا شدن نمیدم چون زندگی و تعهد برام مقدسه و به دخالت مشاور و بزرگترا به شدت معتقدم ...

اما الانم که جدا شدم همیشه طوری رفتار می کنم که در شانم باشه و کسی جرات جسارت نکنه

...Don't judge situation , you've never been in

سلام عزیزمشرایط سختی داری انشاا… خدا کمکتون کنه اما در همه جای دنیا انسانهای بی فکر هستند که کلا سا ...

ممنونم گلم

اما میدونید من تو این زمان یکمم حساس شدم بخدا دست خودم نیست

درست هست اما من تجربش نکردم و به نظرم همه چیز بستگی به رفتار خود خانوم داره

اره راست میگی دیگه من کلی گفتم مررم اینفکرامیکنن

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

دقیقا همه چی به رفتار خود آدم بستگی داره

هیچوقت از اینکه جدا شدم سرم زیر نیست ...

خدا رو دارم ...

شمشیرم برا جنس مذکر لبه تیزی داره تا اگه خدا خواست روزی مجدد ازدواج سالم داشته باشم اگه نخواست هم کنار پدرم حس آسایش و مراقبت دارم 

...Don't judge situation , you've never been in

هیچوقت از اینکه جدا شدم سرم زیر نیست ...خدا رو دارم ...شمشیرم برا جنس مذکر لبه تیزی داره تا اگه خدا ...

بخدا منم مثل شمام

اصلا تاحالا هیچ کس جرعت نکرده بگه بالا چشمت ابروئه 

آقایون فامیل مثل خواهر باهام رفتار کردن و همیشه اون مرز بوده 

من نمیدونم رو چه حسابی اینو برای من فرستاده

نمیدونی چقدر دلم گرفت اصلا خیلیییی بد فقط سکوت کردم و بهش گفتم دیگ پیام نده بهم

آدم این موقع هاس ک دوست و دشمن و میشناسه 

بهتر ک شناختیش اسمشو دوست نزار تو یه بحران مهم و پشت سر گذاشتی الان نیاز ب آرامش داری افکارتو با این آدمای بی ارزش داغون نکن بجنگ بخند برای این زندگی ک دوباره از نو شروعش کردی همه ی اضافه های دورتو حذف کن 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..