2777
2789
عنوان

من‌طلاق گرفتم دوستم بهم میگه همه برای زنای مطلقه دندون تیز میکنن💔😞

| مشاهده متن کامل بحث + 6719 بازدید | 134 پست

من جدا شدم ...

احدالناسی جرات چپ نگاه کردن و بهم نداره ...

پدرم اکثرا کنارمه و همه جوره مراقبت می کنه ازم ...

به اون فرد نگو دوست ... اون از دشمن بدتره که زلزله تو وجودت درست می کنه

...Don't judge situation , you've never been in

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من تا اونجایی که شنیدم و دیدم به چشم 

البته بلا نسبت شما

زنای مطلقه خودشون رو به مردای متاهل غالب میکنن و زندگی به هم میزنن

این جدید بود من شنیدم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

کاش بدونم کی قداست پرده ی بکارت تو ای مملکت از بین میره که شاهد همچین دری وری هایی نباشیم دیگه

آدم همچین چیزیو از کسی که فکر میکرد رفیقشه بشنوه واقعا دردناکه ولی بهتر ک همچین آدمی تو زندگیت نباشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عزیزم شما کم سنو سال ک نیستیمگه دختر بچه ای مادرت زنگ بزنه گله کنهمگه خووت زبون نداری گله کنی و حرفت ...

نه آخه من خیلی ناراحت شدم جدا از اون با ایشون نمیشه سر کله زد یکم دهنشون چفت بست نداره سر همین مامانم گفت بزار بع مادرش بگم

من جدا شدم ...احدالناسی جرات چپ نگاه کردن و بهم نداره ...پدرم اکثرا کنارمه و همه جوره مراقبت می کنه ...

خوشبحالت که همچین پدری پشتت داری و اینکه خوشابه سعادتت جدا شدی حس ازاد بودن بعد از جدایی از رابطه سمی بهترین حس دنیاست

الهی شکر ❤️

کاش بدونم کی قداست پرده ی بکارت تو ای مملکت از بین میره که شاهد همچین دری وری هایی نباشیم دیگهآدم هم ...

نمیدونی چقدرررد دلم شکست

ی آن احساس کردم با تک تک کلمات کلیپ انگار قلبم میخواد وایسه 

نه آخه من خیلی ناراحت شدم جدا از اون با ایشون نمیشه سر کله زد یکم دهنشون چفت بست نداره سر همین مامان ...

امیدوارم روزی دوست محترمت سفید بختیت و با یه آدم درست و حسابی ببینه...

...Don't judge situation , you've never been in

سلام عزیزم

شرایط سختی داری انشاا… خدا کمکتون کنه 

اما  در همه جای دنیا انسانهای بی فکر هستند که کلا سایر انسانها رو و بعضا حیوانات رو به عنوان ابزار جنسی میبینن و تفکر بیمارگونشون بهشون اجازه غیر از این نمیده این شما هستید که باید طوری رفتار کنید که آگاه بشن شما شامل ابزارها نیستید و اجازه ندارن افکار پلیدشون رو در مورد شما به اجرا بذارن 

قوی باشید و بدونید مطلقه یا متاهل بودن مهم نیست مهم با شرافت بودنه

والا من تا اونجایی که شنیدم و دیدم به چشم البته بلا نسبت شمازنای مطلقه خودشون رو به مردای متاهل غالب ...

بخدا من اصلا این مدت اونقدر مراقب رفتارم بودم ک ی نفر هنوز به من تیکه هم ننداخته 

میگفتی نمی‌دونم چم بوده تا حالا با آدمی مثل تو رفاقت کردم

بهتر که فوری خودشو لو داد انداختیش دور 

لابد ترسیده شوهرش و برادرشو بقاپی خواسته پیشگیری کنه 

میگفتی نترس با هر کی بپرم به درب و داغونای اطراف تو کاری ندارم

نمیدونی چقدرررد دلم شکستی آن احساس کردم با تک تک کلمات کلیپ انگار قلبم میخواد وایسه

اونی ک بخاد هرزه باشه و دندون تیز کنه رو بچه هم دندون تیز میکنه

اصلا نباید فکر کنی موقعیتت باعث میشه کسی دندون تیز کنه برات

آدم آشغال همیشه آشغاله

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !