2777
2789

حالا نگین وا نه و اینا 

ولی ۹۰ درصد این شکلی ان 

یا بچه خاله دایی عمو عمه اگه نیود نوه های عمه و...

چرا اینقدر تاکیدشون ازدواج فامیلیه

‏سلام بر کسانی که قلب انسان ها را امانت الهی می‌دانند..:)❤️‍🩹

شاید میگن فامیله شناخته شدس

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم اصفهانیا اکثرا متمول هستن

شاید میخوان ثروتشون بین خانواده خودشون جا به جا بشه

(حدس بود فقط)

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

شاید میگن فامیله شناخته شدس

خیلی عجیبه تاکید خیلیییی زیادی دارن 

بعد دوستم میگه مثلا یه پسر اصفهانی بره غریبه بگیره

خونواده دختره میگن پسره لابد خوب نبوده که از دخترای خودشونو نگرفته اومده سراغ غریبع😐

یه حقیقتی وجود داره و اون اینه که بهتره با خودشون وصلت کنن.چون با اقوام دیگه نمیتونن کنار بیان پس بهتره باعث عذاب دیگران نشن .خودشونم اذیت نکنن.

یه نمونشو ما داریم تو خانواده .روزی صد بار غلط کردمو داریم میگیم 

بیشتر ایرانی ها ازدواج فامیلی میکنن .‌.

آدم میره کشور دیگه روش نمیشه بگه پدر و مادرم دختر عمو هستن 

😳 اینجوری نگات میکنن

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

مادرم اصالتا نطنزیه پدرمم مادرش نطنز پدرش نزدیک مرز ارمنستان ازدواج فامیلی بود کلا خیلی من دیدم تو نطنز ازدواج فامیلی نطنزم جزو استان اصفهانه

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

خب مشکلش چیه حتما میخوان شناخت داشته باشن

نه مشکلی ک نداره ولی حساسیت دارن رو این موضوع واسم سوال شد ک چرا 

بعد شناخت آخه مثلا من بخوام با پسر خالم ازدواج کنم 

خالم از کجا میدونه من چیکارا ک کردم یا نکردم آخه 

چرا من چنین چیزی ندیدم 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

من خودم ازدواجم فامیلی بوده همسرم خوبه راضی هستم ازش ولی فامیل به درد نمیخوره خیلی حرف وحدیث داره منم گفتم نمیزارم بچه هام در آینده ازدواج فامیلی کنند

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
یک عدد اصفهانی هستم ...پدرم از ده سالگی تو بحثا می گفتن دختر به فامیل نمیدم به هیچ وجه ( خودشون و ما ...

خخخ چرااا پدرت مخالفه؟