2821
2789
عنوان

کمردرد پری بودن

49 بازدید | 10 پست

حس میکنم کمرم داره دو نصف میشه امروز پری شدم چیکار کنم امونم بریده شده حس میکنم دارم دو نیمه میشم

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شیاف دیفلو‌فناک گذاشتی؟

نه والا قرص و ایناهم چیزی نخوردم چون چند روز دیگه کنکور دارم چند ماهه قرص ارامبخش نمیخورم که پری م بی درد تر شه

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

سلام عزیزم کیسه آبگرم روی کمرتون بذارید و دمنوش زنجبیل و دارچین میل کنید

ممنون گل

درخواست دوستی بدم حرف بزنیم راجب کنکوره

عزیز الان شرایط چت ندارم بخدا حالم داغونه

خوب شیافی ک‌ گفتمو بزار

چشم ممنون

2825
2823
2791
2779
2792