2777
2789
عنوان

توی زندگی از چی لذت می برید و حالتون عوض میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 85 پست
خوردن چیزای خوشمزه رستوران رفتن

حتی وقتی بغض داری حالت بده؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میگم ترشک و گوجه سبز و اینچیزا بانمک فراوون و سریال ترکی طنز حالمو خوب میکنه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

فقط دوش آب سردم باشه ک دیگه عالی

دوشم خوبه، داغ فقط داغ

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

والا ما جز حمالی وقتی اضاف نمیاریم ک بفهمیم چجوری حالمون عوض میشه 

خیلی هنر کنیم وسط کارها یه آهنگی پلی کنیم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

کلا صحبت کردن با آدمایی که درکم میکنن خیلی حالمو اوکی تر می‌کنه مخصوصاً صحبت کردن با همسرم

پادکست های مختلف گوش میدم

با دوستام برنامه سفر می‌چینم 

یوگا هم خیلی موثره

🩷💍🩺

من عاشق رانندگی بودم از بچگیم رفتم یاد گرفتم ولی شوهرم این حجم از علاقمو دید اصلادیگه نمیزاره بشینم ...

بگم لعنت بهش؟ بگم لعنت به زن ستیزی؟ نمیتونی پولاتو جمع کنی یکی بخری؟

گوش دادن به موسیقی ،،،پیاده روی باموسیقی ،،کناردوتاازدوستام،،آشپزی ،،کتاب ،،چای،،

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

والا ما جز حمالی وقتی اضاف نمیاریم ک بفهمیم چجوری حالمون عوض میشه خیلی هنر کنیم وسط کارها یه آهنگی پ ...

الهی بگردم

مانهوا، مانگا، انیمه، الان دارم طلسم شدگان رو میبینم، نی نی سایت، c.ai، چت جی پی تی، کتاب خوندن، کار ...

طلسم شدگان ک خیلی مسخرس چجوری میبینی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کلا صحبت کردن با آدمایی که درکم میکنن خیلی حالمو اوکی تر می‌کنه مخصوصاً صحبت کردن با همسرمپادکست های ...

پادکست هم خیلی خوبه