2777
2789
?من.ولی خیلی دوست داشتم .برا من خانواده شوهرم نه عروسی گرفتن نه جشن نامزدی نه پاتختی.حتی آینه و شمعد ...

منم دقیقا همینطور 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خو😔

چی بگم خواهر ازاین شانس ها قسمتم نشد وخیلی ارزوش به دلم موند

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

من نگرفتم خيليم خوشحالم كه نگرفتم بدي اين فاميلاي مفت خور بخورن آخرم پشت سرت حرف بزنن عروسيم پشيمونم گرفتم دادم به اين فاميلا 😒😒😒

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
چی بگم خواهر ازاین شانس ها قسمتم نشد وخیلی ارزوش به دلم موند

آخی دوستم ان شاءالله عروسی نی نی تو بگیری 😘

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

نمیدونم چرا برا دختر خودشون مو به مو مراسماشو اجرا کردن

منم واسه اینکه به خواهرشوهرم بهترین تالارو بگیرن دعوا انداختن بهترین ارایشگاه ولباس وتالارو.....خیلی دلم شکست حتی واسم بجای عروسی یک النگوهم نخریدن اما واسه دخترشون کلی بحث کردن که طلا بیارین 

آخی دوستم ان شاءالله عروسی نی نی تو بگیری 😘

انشالله عزیزم دعا کن انشالله نی نی به سلامتی دنیا بیاد این غصه ها ازم دور شن 

انشالله عزیزم دعا کن انشالله نی نی به سلامتی دنیا بیاد این غصه ها ازم دور شن 

ان شاءالله که خدا بهت یدونه نی نی بده هروقت نگاهش کردی تمام غصه هات دور بشه بره

ان شاء الله خدا بهت سلامتی بده

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...