2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیایین

99 بازدید | 16 پست

واقعا یه سوال داشتم

اینکه چرا بیرون گذاشتن مو گناهه؟ مگه آقایون هم مو ندارن؟ من خیلی از آقایون رو دیدم موهاشون بلند و جذاب بوده 

این سوال مدت هاس تو ذهنمه ولی هیچوقت جواب منطقی پیدا نکردم

:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم امضای من رو بخون و حتما همین الان ببین اگر سوالی مونده بود بپرس توضیح میدم❤️

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

خب موهای خانم ها قشنگه جذابشون میکنه.توجه رو جلب میکنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خدایی آدم حالش از موی بلنده مرد به هم میخوره😂😂😐

حالا کاری ندارم موی بلند مردا (بلند واسه این گفتم که میتونه مثه خانوما باشه موهاشون) 

کلا موهاشون بیرون آقایون حالا چه کوتاه چه بلند باز جزو زیبایی حساب میشه

:)

نظر شخصیم اینه حجاب زیبایی میده به زن البته در واقعیت نه صدا سیما که زندانی و فقیر ور محجبه نشون میدن من خودمم ححس خوبی پیدا کردم به حجاب یجور حس ارامش و امنیت خاصی داره   من تازه که محجبه شده بودم خورد به 1402 و ماجراهاش از یه طرف خانوادم گارد داشتن از یه طرف از بیرون 

حس میکردم وسط یه مشت زامبی دارم زندگی میکنم خیلی ترمای روحی دیدم داغ دلمو تازه کردی برای همین از اینجا متنفرم

عزیز دلم امضای من رو بخون و حتما همین الان ببین اگر سوالی مونده بود بپرس توضیح میدم❤️

عزیزم مذهبی هستید؟

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

حجاب جنسش محبته 

توی حدیث 

رحم. کردن و. محبت به همجنسی هست که شاید به اندازه ی من زیبا نباشه و با حجاب من در معرض مقایسه ی اقایون قرار نمیگیره، رقابت زیبایی خیلی کنترل میشه، 

خانواده ها حفظ میشه 

و همینطور رحم و محبت به جنس مخالفی که شرایط ازدواج نداره

مدلش اینجوریه 

ولی توی نماز که کسی هم نیست 

خدا منو با لباس بلند و حجاب میخواد ببینه 

شاید چون اینجوری بعد انسانیم پر رنگتر میشه 

به هرحال هرچی اون میگه عشقه❤️🌹 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️