2777
2789

سلام دوستان عزیز اینا یه سری موضوعا هستن که من یه مدته تقریبا زیادیه سه سال میشه گفت که امتحان کردم و‌دوست داشتم تجربه هامو بهتون بگم

اول برای پوست

حتما تو هفته دوبار رو به به روز ماسک برای خودتون اختصاص بدین

اولین ماسکی که من خیلی دوسش دارم و هفته ای یک بار انجامش میدم اینه که دو قاشق ارد برنج یه قاشق ماست یه قاشق شیر همرو مخلوط میکنم و برای بیست الی نیم ساعت میزارم روی پوست صورتم این ماسک خاصیت سفت کننده و روشن کنندگی زیادی داره ولی اصلا نباید صحبت بکنید چون سریع پوستتون چروک میشه 

دومین چیز ماسک توت فرنگیه یه توت فرنگی رو له کنید یه قاشق ماست و یکمی گلاب این ماسک شدیدا پوستو نرم و لطیف میکنه و براق و شاداب 

لطفا با یه بار استفاده نگید نتیجه ندیدیم حتما باید حداقل برای یک ماه استفاده کنین به صورت مرتب 

⭕️نکته : توت فرنگی به بعضی پوستا حساسیت میده قبل از استفاده از این ماسک روی دست یا گردنتون امتحان کنین 

ماسکایی که معرفی میکنم رو میتونین یه بار تو هفته یکیشو بزنین یه بار یکی دیگرو

ماست بهترین ماسک برای پوسته به همراه کمی جوش شیرین که حالت اسکراب داره و لایه برداری هم میکنه این ماسک به دلیل لایه برداری فقط هفته ای یک بار باید استفاده شه 

من به مادرم خودم پیشنهاد  دادم یک ماه هر روز به صورتش ماست و زرد چوبه بزنه برای نیم ساعت 

و الان پوسته خیلی شفاف تری از قبل داره بدون جوش و چیز دیگه ای 

خانمای عزیز حتما بعد از اینکه ارایشتونو پاک میکنین گلاب به صورتتون بزنین گلاب برای پوست خیلی مفیده ولی یادتون نره به مژه ها نزنین چون زود سفید میکنه

من خودم شبا روغن نارگیلو بادوم شیرینو میزنم‌به صورتم یه وقتایی این مورده و یه وقتایی کرم ابرسان اگ تونستید برای پاک کردن ارایشتون از فیس براش استفاده کنید ک ارایشو عمقی تمیز کنه اگه نمیدونید فیس براش چیه سرچ کنید براتون نمونه هاشو‌میاره من حتما پیشنهادش میکنم 

خب یکمم بریم برای مو 

ا‌ول اینکه شامپو ضد ریزش تونیک و نرم کننده پلانتور ۳۹  رو به همه پیشنهاد میکنم

دوم اب پیاز من اب یه پیازو میگیرم با یه قاشق عسل مخلوط میکنم قبل حموم میزنم به سرم ۱ ساعت میمونه و میرم حموم این باعث پرپشتی مو میشه

دوم روغن کاری کنین روغن نارگیلو بزارید روی سماور حرارت غیر مستقیم گرم بشه بزنید به موهاتون حوله داغ کنید بپیچید به دور موهاتون روغن نارگیل برای سلامتی مو خیلی مفیده 

امیدوارم تونستم باشم بهتون کمکی کرده باشم 

ببخشید ک زیاد شد فقط خواستم کلی تایپ کنم

ماسک ماست و آرد نشاسته هم خوبه؟ 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.