2777
2789
منی که بابام پول میده حتی بگم ۴۰ تومن شهریه بده میده اما انقد منت میزاره که متنفرم ازپول گرفتن ازش

چاره چیه؟

لااقل پشت نیستیو افسردگی نمیگیری

بشخصه از من هیچی نموند ..هیچیااا💔

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منننننننناسترسم دارم خیلی زیادچون خوندم میترسم ک نشه اگه نمیخوندم به هیچ جامم نبود

منم دقیقا 

تا ۱ ماه پیش اصلا مهم نبود برام 

ولی هی گفتن وفت داری بخون حیفه نهایی مهمه میتونی منم شروع کردم کم و بیش الان استرس همون کشته منو

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

من خودم تبریزی ام بخاطر شرایط هی کارمون میوفته بیمارستان امام رضا هرسری که میریم اونجا از جلو دانشکد ...

وای منم:))))))))))یبار اومدم تبریزز از دم دانشگاه داروش رد شدم 

قلبم ترک خورد:))))

البته من عشقم اونجاس برای همین میخوام بیام تبریز

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................

منم دقیقا تا ۱ ماه پیش اصلا مهم نبود برام ولی هی گفتن وفت داری بخون حیفه نهایی مهمه میتونی منم شروع ...

هعیییییی

از ته دلم از خدا میخوام هممون هر رشته ای ک دوست داریم قبول بشیم و توش موفق بشیم

همه یه آمین بگین از ته دل

(الهی آمین)

منی که بابام پول میده حتی بگم ۴۰ تومن شهریه بده میده اما انقد منت میزاره که متنفرم ازپول گرفتن ازش

برای منم هنوز دانشگاه آزاد نرفته منت میزارن که آره باید پول ما بخاطر تنبلی این خانوم تو دانشگاه آزاد هدر شه

برای یک زندگی معمولی 🖤

ایشالا قبول شی عزیزم

قربونت دعا کن برام 

حالا میگم عشقم فک نکن بیام اونجا قراره باهم باشیما 

نه:)

فوت شده :)اینجوری حدااقل میتونم بیام مزارش همیشه:)

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................