2777
2789

بچها شما بگین درسته مسوولیت مادر گردن یه بچه باشه فقط؟؟؟

مادر بزرگ من سرطان داره میدونین که چقد دنگ فنگ داره این دکتر برو اون دکتر برو

دکتراش 3 تا شهر اونور ترن 2 تا برادر دیگه داره مامانم

یکیش خونش همونجایی که دکتر مادر بزرگمه ماشین داره اسنپ کاره میکنه این گفتم که بگم شغلش کار کردنش دست خودشه

اون یکی مغازه کارمیکنه که کلا ازاد حتی یه روز خونش نبرد چه برسه به دکتر بهوونه میاره مرخصی نمیتونه بگیره عجیبه که تو یکسال حتی 1 ساعت نمیتونه مرخصی بگیره

عملا مامان من خر گیر اوردن همچی انداختن گردن اون

مامان من زندگی خودشو داره نمیتونه وقت بی وقت شب روز همچی گردن این باشه برادراش ازاد حالت بحث ارث شه خوب همشون 2 تا  2 تا میخوان

و مامان من از برادراش دفاع میکنه اینم بگم برادراش تاحالا هیچ جا بدردش نخوردن از کار برادرش بگم مختون سوت میکشه

ولی مامانم داره خودشو میکشه نه فقط وظیفه منه فقط من باید انجام بدم برادرام کار دارن نه به اونا ربطی نداره اونا بیچاره الن بلن و....

این تاپیک زدم میخوام کامنتا نشون بدم

میدونم الان بخاطر لحن تندم ممکنه گارد بگیرین بهم بگین مادرشه اینا

ولی خواهش میکنم لطفا منطقی نگاه کنین این منطقیه که همه مسئولیت ها گردن مادر من باشه؟

تو این زمونه وقت بی وقت چندتا ماشین بگیره بره 3 شهر اونور ولی برادرش که خونش اونجاست ماشین داره کارش دست خودشه نره؟

اینا 100 بار به مامانم گفتم منطقی با دلیل ولی یجوری از برادرش دفاع میکنه که من موندم

میخوام شما بگین منطقیه یا نه کامنتا براش میخونم 

میدونی چرا مادرت دفاع میکنه؟

چون می‌دونه اگر بگه نمیتونم هم، مادرش رو زمین میمونه و برادراش رگ غیرتشون باد نمیکنه هیچ وقت 

چه کار کنه خب؟

مادرشو ول کنه تا اونا بهش بی احترامی کنن؟؟؟ یا ولش کنن که بمیره؟

دقیقا انتظارت از مادرت چیه؟

میدونی چرا مادرت دفاع میکنه؟چون می‌دونه اگر بگه نمیتونم هم، مادرش رو زمین میمونه و برادراش رگ غیرتشو ...

دفاع نکنه ازشون داره خودشو جر میده برای اون برادرای بی عرضش 

بیارتش سالمندان 

انتظار من اینه مادرش ول کنه بله 

خسته شدم دیگه از بچگی تاحالا سایش رو زندگیمه به من چه مریضه  مگه ما ضامن شیم اه خسته شدم دیگه واقعا خسته شدم 

همین روزاس که زنگ بزنم به برادراش برینم به هیکلشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفاع نکنه ازشون داره خودشو جر میده برای اون برادرای بی عرضش بیارتش سالمندان انتظار من اینه مادرش ول ...

سالمندان....

به همین راحتی میگی...

نمی‌دونم چی بگم حتما تو هم خیلی سختته 

ولی خدارو شکر مادرت مثل تو فکر نمیکنه

سالمندان....به همین راحتی میگی...نمی‌دونم چی بگم حتما تو هم خیلی سختته ولی خدارو شکر مادرت مثل تو فک ...

مامانم خودش خسته شده از دستش البته من دیگه بچه نیستم چیزی نگم نمیزارم زیاد کاری براش انجام بدن ولی همین بحث دعواها ارامشم بهم ریخته 

اینکه از برادراش دفاع میکنه حرصم در میاره