2777
2789

دو متخصص بردم فقط گفتن شیر خشکشو ای ار میکنیم 

ولی بچه ام لب به هیچ شیری نمیزنه 

عذاب میکشه خودشو چنگ میزنه خدایا چیکار کنم 😭😭

توروخدا بگید کی تموم میشه این رفلاکس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترش خوبه؟چون به بچه های رفلاکسی از چهار ماهگی باید کمکی داد تا زودتر خوب بشن

براش سرلاک حریره بادام خریدم 

بنظرت چیا بهش بدم که زود خوب شه توروخدا راهنماییم کن دارم دق میکنم

عزیزم علائمش چیا بود 

پسر من ۲۰ روزشه حس میکنم رفلاکس داره

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

براش سرلاک حریره بادام خریدم بنظرت چیا بهش بدم که زود خوب شه توروخدا راهنماییم کن دارم دق میکنم

غصه نخور 

بادام سنگینه 

فعلا از فرنی آرد برنج با آب شروع کن کم کم بهش بادام بده پسر منم شیرخشک میخورد معده اش خیلی ضعیف بود یا رفلاکس پنهان داشت از اول هفت تونست کمی بادام هضم کنه اگر بادام میخورد بالا میاورد 

آرد برنج ترجیحا خودت درست کن با آب مخلوط کن خیلی خیلی کم نبات بریز ک سردیشو بگیره بهش بده بخوره

کم کم میتونی مثلا از هفته بعدش وقتی فرنی آماده شد و از حرارت افتاد یک پیمانه شیر خشک بریز تو فرنیش و مخلوط کن بده بخوره.

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸https://harfeto.timefriend.net/17567192787641

عزیزم علائمش چیا بود پسر من ۲۰ روزشه حس میکنم رفلاکس داره

دو نوع رفلاکس داریم عزیزم شدید و پنهان 

تو شدید و جهشی نینی بعد خوردن شیر استفراغ شدید میکنه یا پشت حلقش انگار خلط جمع میشه موقع خوردن شیر هم اذیت میشه 

تو پنهان استفراغ کمه بصورت پنیری شکل یا خود شیر به مقدار کمه 

اشتها کمه یا صفره

بچه خواب درست حسابی نداره تو رفلاکس