سلام خانوما ما دو تا از همسایه هامون تو کوچه دعواشون شد ما ام بودیم دیدیم ...الان کارشون به شکایت و دادگاه رسیده یکیشون رفته چند نفرو الکی به عنوان شاهد به نفع خودش اورده الان اون یکی همسایمون همش به من میگه بیا به شوهرت بگو برامون شهادت بده....اخه ما هم ازینا داد و بیداد و کتک و شیشه شکستن دیدیم هم ازونا .... واینکه واقعا حوصله دردسر ندارم
چرا میخوای خودت رو توی دردسر بندازی آخرش اینا رضایت میدن و آشتی میکنن بدنامیش میمونه پای تو بگو ما چیز زیادی ندیدیم دادگاه چند جلسه بعنوان شاهد میخواد بری بیای شاید تا ی سال هم طول بکشه ک پرونده بسته بشه خودت رو درگیر این مسائل اصلاً نکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بروهر چی دیدی بگو حداقل اون یکی شاهد میاره ک شهادت کذب بدن این بیچاره همه چی نخوره گردنش
شهادت من ب ضررشه چون اینا چندین برابر زدن شکوندن و کتک زدن....میگه اونارو نگو بگو نمیدونم کی اونجوری کرده فقط بگو اونا مارو کتک زدن در صورتی ک شروع کننده دعوا خودشون بودن واقعا
شهادت من ب ضررشه چون اینا چندین برابر زدن شکوندن و کتک زدن....میگه اونارو نگو بگو نمیدونم کی اونجوری ...
بگو من اکه بیام همه چیو میگم از قرآن میترسم شرمندم.... نمیشه ک خودتو درگیر شر قسم دروغ کنی اونم بخاطر ی همسایه یا حتی فامیل نزدیک ...دور از جون شما و دوستان ی اقایی دو سه ماه پیش دادگاه نفقه داشت اموالی ب نام خودش نداشت چند تا شغلم داشت وضعشم انصافا خوب بود قاضی مجبوره بر اساس ادله رای بده ب پسره گفت قسم میخوری ک چیزی نداری گفت آره برادرشم شاهدش بود اونم قسم خورد یکماه نرسید جفتشون با ماشینی ک تازه خریده بودن ب نام مادرشون بود تصادف کردن و امبولانسم دیر رسید مردن....