2777
2789
عنوان

شهادت واسه دادگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 32 پست

یا بهش بگو باید قسم بخورم و نمیتونم دروغ بگم یاهم بگو میخوایم بریم‌مسافرت

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

چرا میخوای خودت رو توی دردسر بندازی آخرش اینا رضایت میدن و آشتی میکنن بدنامیش میمونه پای تو  بگو ما چیز زیادی ندیدیم  دادگاه چند جلسه بعنوان شاهد میخواد بری بیای شاید تا ی سال هم طول بکشه ک پرونده بسته بشه  خودت رو درگیر این مسائل اصلاً نکن 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه این شخص بهش ظلم شده بود اره باید میرفتی بنظرم ولی الان ک میگ شهادت دروغ بدی نرو

بهش ظلم شده کتک خورده و شروع کننده دعوا بود ولی چندین برابر به اونا اسیب زدن....میگه اونا رو نگین فقط بگین این مارو زده

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
خودمم نگران همینم...من تا دیر وقت تنهام خونه همسرم دیر برمیگرده از سرکار میترسم بعدش اذیت کنن

رودرواسی نکن فکر ارامش خودتون باش علنی بگو ب ما ربطی نداره اصرار هم کرد بگو مزاحم نشو ما نمیتونیم

لایک نکن.

همون دیگه ...ما از هر دو طرف دیدیم این میگه نه بیا فقط بگو اینارو ماشین مارو شکستن

برو‌هر چی دیدی بگو حداقل اون یکی شاهد میاره ک شهادت کذب بدن این بیچاره همه چی نخوره گردنش 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چرا میخوای خودت رو توی دردسر بندازی آخرش اینا رضایت میدن و آشتی میکنن بدنامیش میمونه پای تو بگو ما ...

والا بخدا هر روز تلفن ...در خونه...اعصابمونو بهم ریختن...بهش چندین بار گفتم ما شاهد نیستیم نمیفهمه 

برو‌هر چی دیدی بگو حداقل اون یکی شاهد میاره ک شهادت کذب بدن این بیچاره همه چی نخوره گردنش

شهادت من ب ضررشه چون اینا چندین برابر زدن شکوندن و کتک زدن....میگه اونارو نگو بگو نمیدونم کی اونجوری کرده فقط بگو اونا مارو کتک زدن در صورتی ک شروع کننده دعوا خودشون بودن واقعا 

رودرواسی نکن فکر ارامش خودتون باش علنی بگو ب ما ربطی نداره اصرار هم کرد بگو مزاحم نشو ما نمیتونیم

میگن به همسایه رو نده همینه والا.....فدات عزیز مرسی اره والا چندین بار گفتم همسرم نمیاد شهادت بده ولی نمیفهمه

همون دیگه ...ما از هر دو طرف دیدیم این میگه نه بیا فقط بگو اینارو ماشین مارو شکستن

اگه میری هر چی دیدی بگو. هر دو طرف رو وگرنه خودداری از شهادت برای اون یکی طرف خودش گناهه.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

میگن به همسایه رو نده همینه والا.....فدات عزیز مرسی اره والا چندین بار گفتم همسرم نمیاد شهادت بده ول ...

بیخود کرد میخواد برا توعم شر درست کنه.

عزیزم ادما بد شدن یه دشمنی میشه خدایی نکرده دردسری براتون درست کردن همسایه میاد ب دادت میرسه؟

بی طرف باش و بگو بهت مربوط نیس

لایک نکن.

اگه میری هر چی دیدی بگو. هر دو طرف رو وگرنه خودداری از شهادت برای اون یکی طرف خودش گناهه.

دقیقا منم همینو میگم گناه داره اون یکیم....ولی کلا نمیخوام برم...اینا دوساله باهم‌مشکل دارن کلا باز پرونده دارن 

شهادت من ب ضررشه چون اینا چندین برابر زدن شکوندن و کتک زدن....میگه اونارو نگو بگو نمیدونم کی اونجوری ...

بگو من اکه بیام همه چیو میگم از قرآن میترسم شرمندم.... نمیشه ک خودتو درگیر شر قسم دروغ کنی اونم بخاطر ی همسایه یا حتی فامیل نزدیک ...دور از جون شما و دوستان  ی اقایی دو سه ماه پیش دادگاه نفقه داشت اموالی ب نام خودش نداشت چند تا شغلم داشت وضعشم انصافا خوب بود قاضی مجبوره بر اساس ادله رای بده ب پسره گفت قسم میخوری ک چیزی نداری گفت آره برادرشم شاهدش بود اونم قسم خورد یکماه نرسید جفتشون با ماشینی ک تازه خریده بودن ب نام مادرشون بود تصادف کردن و امبولانسم دیر رسید مردن....

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بیخود کرد میخواد برا توعم شر درست کنه.عزیزم ادما بد شدن یه دشمنی میشه خدایی نکرده دردسری براتون درست ...

قربونت برم مرسی اره حتما بهش زنگ میزنم میگن ما کاری نداریم

بگو من اکه بیام همه چیو میگم از قرآن میترسم شرمندم.... نمیشه ک خودتو درگیر شر قسم دروغ کنی اونم بخاط ...

واقعنم من از قران و قسم دروغ میترسم و عذاب وجدان میگیرم اصلا همه رو بندازم گردن یکی.....کلا میخوام نرم...اصلا نمیفهمه شهادت ما ب ضرر خودشه

من از قسم دروغ میترسم حقیقتا....برم واسه شهادت به ضررش میشه اخه دیدم خودشونم چیکار کردن...این میگه ف ...

از من میشنوی نرو تو برخورد دو طرف دیدی به نفع هرکدام بگی اون یکی کولی میشن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»