2777
2789

خیلیا تا تاپیک بزنم میرن نبش قبر میکنن و میان توهین میکنن 

چرا نداری 3 تا اوردی

چرا اینقدر بی عقلی 

چرا میخواستی بچت پسر بشه

حق نداری بگی ندارم خسته شدم

چرا خرج بیخودی میکنی 

چرا بچه های طفل معصوم رو بدنیای فقرتون اوردی

والا باالله من بخاطر اینکه شرمنده بچهام نشم اولویت من نیازهای بچهامه واسه همین نه ارایشگاه میرم نه وسایل ارایشی میخرم فق تینت میخرم با رژ لب مدادی ارزون 

نه لباس میخرم نه سفر نه کاشت مژه ناخون پدیکور و مانیکور نه چیزی ک هوس بکنم میخرم الات بعد 10 سال زندگی متاهلی  مادرم چون میدونه علاقه ی زیادی به پروتز لب دارم بهش گفتم دوستم مدل میخواد با 700 تومن یه سی سی میزنه رفتم زدم چون مادرم بهم داد بعنوان عیدی که یکم دلم خوش بشه بخدا بی فکر نیستم ولخرج نیستم هزار بار گفتم اون دوتا رو بچه بودم اوردم 16 سالم بود و دومی 18 سالم بود و سومی ناخواسته بود وقتی 21 سالم بود اوردمش و نشد سقطش کنم بخدا داغونم به هر دری میزنم نمیشه شوهرم نمیتونه کارشو عوض کنه کار نیست تو شهرمون حقوق ها پایینه منم حق دارم خسته بشم ادمم. اینقدر توهین نکنین شما جای من نیستین تو شرایطم نبودین نمیدونین چی به سرم اومده... 

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق باتوعه عزیزم اصلا نیاز نیس توضیح بدی یاقسم بخوری اینجا نه کسی خرجتومیده نه بچه هاتو نگه میداره هر ...

درسته من فقط همدردی میخواستم یا یه راه برای بهتر شدن زندگی ولی اوار میشن کلی توهین میکنن

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
درست میشه انشالله

ان شاءالله 

به نظرم چون خب بچه هایی که توی فقط بزرگ میشن، حسرت های زیادی خواهند داشت و خب این دردناکه

ما خودمون وضعمون بد نیست و نسبتاً خوبه، اما یه دوست داشتم که خیلی پولدار بود، با اینکه در کل آدم حسودی نیستم، نسبت به اون حس حسادت می‌کردم

✨“Nothing is impossible. The word itself says I'm Possible.”✨

اشتباهت این بوده زود ازدواج کردی وقتیم موضوعیو مطرح میکنی طبیعیه مورد قضاوت قرار میگیری مثلا من پریروز فک کنم تاپیک زدم نمیخوام پارتنرم اینستا دختر فالو داشته باشه طرف اومده نوشته پارانویید هستی یا چمیدونم مگه میخوان شوهرتو بخورن😂

ولی ناراحت نباش الان بخاطر وضعیت اقتصادی اکثرا تو فشارن تنها شما نیستی

بچه هاهم یه مادر سرحال و شاد و زیبا میخوان پس به خودت برس

عزیزم، واقعا شرایط سختی داری. هیچکس نمی‌تونه به راحتی قضاوت کنه. تو انتخاب کردی که بچه‌ها رو بزرگ کنی و حالا خودت رو فدای نیازهای اونا می‌کنی. ممکنه احساس کنی همه چیز رو از دست دادی، ولی مهم اینه که تو داری هرکاری می‌کنی که بچه‌هات نیازهایی نداشته باشن. هر کسی شرایط خودش رو داره و شاید بعضی‌ها نتونن بفهمن. اما تو می‌دونی که چرا اینطور می‌کنی. به خودت افتخار کن که اینقدر مسئولیت‌پذیری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

عزیزم، واقعا شرایط سختی داری. هیچکس نمی‌تونه به راحتی قضاوت کنه. تو انتخاب کردی که بچه‌ها رو بزرگ کن ...

ممنون عزیزم واقعا آدم عاقلی هستین 💜💜

اشتباهت این بوده زود ازدواج کردی وقتیم موضوعیو مطرح میکنی طبیعیه مورد قضاوت قرار میگیری مثلا من پریر ...

ممنونم عزیزم واقعا کم هستن آدمایی که مثل بقیه واکنش نشون نمیدن و گارد نمیگیرن و مثل بقیه قضاوت نمیکنن 🖤💜