بعد الان میگم پول بده هر ماه میگه ندارم ندارم حرف زدیم گوشی خریدم و اینا بعد گفتم من ی تومن قرعه کشی دارم از کجا بیارم دو تومنم برا خودم میگه مگه چکار میکنی خرج خونتو من میدم دیگه چکار میکنی بابا منم آدمم میخوام برم فشیال و اینا قبلنا میداد الان نمیدونم چش شده دیونه شده میگه پارسال ماهی سه تومن دادم میشد ۳۶میلیون چکار کردی بخدا انگار دعا خوروندن نمیدونن چکار کنم
عزیزم، اوضاع یه کم پیچیده به نظر میاد. باید بیشتر باهاش حرف بزنی، احساساتت رو بیان کنی و توضیح بدی که این چیزا برای تو هم مهمه و نیاز داری به این خرجها. شاید شرایط مالی تغییر کرده یا احساس میکنه یه کم بیشتر از حد داره کمک میکنه. البته هر کسی باید سهمی در خرجها داشته باشه، پس باید یه تفاهم پیدا کنید.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیشنهادمیکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانهای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت میبخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بیاحترامی و نگاههای سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت میکند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد
نه دیوانه شده..نه دعا و این حرف هاست...گرونیه عزیز من گرونی...مرد هم آدمه دیگه آهن نیست که...واقعا در مقابل کاری که میکنند حقوقی که میگیرین ناچیزه....حقوق امروز میشینه به حساب به سه روز نرسیده خرج میشه خب