2777
2789

الان یکـسری ها هسـتند دغـدغه ی اینو دارن که چطـوری تـرک کنـند مثل برادر من که اصلا قـصد نداشته تـرک کنه خیلی راه رفت ولی نشد براش خسـته شد بعدش دیگه اقـدامی نکرد هرچی ام بهش میگفتم میگفت من اصلا مصـرف نمیکنم تو داری به من تعـهمد میزنی متاسـفانه مادرم دق کرد مـرد از دستش خودمم دیگه از دستش خسـته شده بودم یکی از رفیقام که مصـرف میکرد اومد پیش من گفت یه راهی بهت میگم بدون اینکه خودش بخواد میتونی تـرکش بدی خیلی با تعجب گفتم چطوری مگه میشه جان مادرت راهشو بگو گفت تو بسپرش به من زنگ زد به یک مشـاور که فکر کنم ایـنسـتاگـرام کـار میـکرد دارو سفـارش داد خـدا سر شـاهـده یک ماه نشـده برادرم پاک شد به خـون امـام حسین هرچی معـتاد دیدم دارم از جیـب خودم بهش کمک میکنم اگه تو هم داری کسی که درگـیر اعتـیاده برو توی پیجش راحت تـرکش کن

@alocamp.ir 

@alocamp.ir 

0905-510-1081

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چ داروییهقیمتش

بچه نشید خواهر من اگه بهتون گفتن الان شما داری تو المان زندگی میکنی ولی خودت متوجه نیستی ،باور کن ولی اینکه میشه ترک کرد بدون خواست معتاد ،باورنکن،با خواست خود معتاد هم نمیشه برای همیشه ترک کرد چه برسه بدون خواست معتاد،اینا همش برا کاسبیه ،این رو کسی بهت میگه که سابقه ۲۵ سال درگیر مواد بودن رو داره ،سابقه انواع ترک هارو داره،،با متادون ،با نالتراکسن، یو ار دی ،بهزیستی،یابوئی،هیئتی،اکسیو،،،

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

الان ترک کردین؟

من ۱۵ سال پیش رفتم دکتر برا ترک با متادون ترک میکردم که متاسفانه خودسر گرفتم خوردم الان خود متادون اعتیاد دارم

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

الان ترک کردین؟

یه مسعله ای هم که هست خودم راضی بودم خانومم هم میگفت اشکال نداره فکر کن فشارخون داری و هر روز باید دارو بخوری از کراک و هرویین که بهتر ،بله واقعا بهتر نصبت به اونا ولی کسی که تریاک رو میخاد ترک کنه احمقانست متادون بخوره

الان ترک کردین؟

به خیلی چیزا بستگی داره ،اون فرد معتاد چی مصرف میکنه چند وقته مصرف میکنه خودش واقعا میخواد ترک کنه یا نه،که اگر جواب منفی هست کلا مسعله کنسل هست