2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیست ۸۰

فیزیک ۴۵

شبمی ۳۰

ریاضی ۵۰

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

99 رو نزدم ولی سنجش 22 فروردن جامع همین حدودا البته خیلی سخت بود:/

چه طور بود 

کدوم درسش خیلی سخت بود؟

با کنکور سالای قبل چقد شبیه بود؟

سطح سختیش نسبت به کنکور چی

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

روزانه چند ساعت درس میخونید ؟

من از اسفند شروع کردم

۱۰ ساعت

ولی یه چن روزیم هس نمیخونم

قبلش همه درسارو البته یه ۲۰ درصدی بلد بودم

چه طور بود کدوم درسش خیلی سخت بود؟با کنکور سالای قبل چقد شبیه بود؟سطح سختیش نسبت به کنکور چی

ریاضیش سخت بود من کلا 30 درصد زدم

بعد به نظرم فیزیکشم سخت بود نسبت به کنکورا

ولی به نظرم کنکورارو ملاک نگیریک چون در طول سال همه سوالاشونو زدیم تکرارین

چرا نمیخونی؟

مسموم شدم

چجوری زیستتو رسوندی 80 من قفلی زدم رو سی نمیدونم چکار کنم بیاد 50 حداقل😶

من تست های ای کیو وموج آزمون رو زدم

البته آی کیو بهتره

موج آزمون خیلی سخته

مفهومی میخونم و کتاب رو زیاد مرور میکنم

من تست های ای کیو وموج آزمون رو زدمالبته آی کیو بهترهموج آزمون خیلی سختهمفهومی میخونم و کتاب رو زیاد ...

بابا منم درطول سال خوب بودم الان خراب شدم

واسه این 9 روز پیشنهادی نداری من یه 20 درصد بیاد روم؟🦦

بابا منم درطول سال خوب بودم الان خراب شدمواسه این 9 روز پیشنهادی نداری من یه 20 درصد بیاد روم؟🦦

کنکورای سالای قبل 

رفع اشکال قسمتایی که مشکل داری

مرور فراوان