2777
2789

این همه گرونی تورم همش دو تومن آخه الان دو تومن به بچه بدی قهر می‌کنه من رفتم یکم میوه خریدم با یکم وسایل از لبنیاتی شده سه تومن دو قلم جنس از سوپر مارکت میخری میشه یه تومن نه دین دارن نه ایمون آدم با دو تومن اجازه بده قسط بده یا برای خونه خرید کنه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه بیکاری یا بازنشستگی؟

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

خدا بخیر بگذرونه با این گرونیا واقعا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بازنشستگان رو گفتن ۲۰ درصد زیاد میکنن اگه قبلا ۱۰ تومن میگرفته که اره میشه ۲تومن افزایش

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

نه از طرف بیمه حقوق میگیره

خب الان داره همون پولی ک چندسال به بیمه داده بودو پس میگیره هرکی پول بیشتری بده موقع بازنشستگی حقوق بیشتر میگیره

بعدشم الان بخوان حقوق بازنشسته هارو خیلی زیاد کنن باید مبلغ بیمه کساییو زیاد کنن ک الان دارن واریز میکنن ماهانه

خب الان داره همون پولی ک چندسال به بیمه داده بودو پس میگیره هرکی پول بیشتری بده موقع بازنشستگی حقوق ...

من مادرم سی سال رو کامل پرداخت کرده اما خداوکیلی با این تورم دو تومن خیلی کمه