2777
2789

من شاغلم، با دختر جاریم و دختر عموی جاریم یه محل کار میکنم،، متاسفانه به ی همکارام سپرده بودم ازمایش بتامو بگیره اونم قبل از اینک به من زنگ بزنه جوابو بگه به همکارا گفته بود من باردارم،  

الان تقریبا تمام همکارام میدونن من باردارم،، از طرفی مطمنم خبرش به گوشه دختر عمو جاریم و دختر جاریم رسیده، ک قطعا به جاریم خبر میدن. حالا نمیدونم خود جاریم به مادرشوهرمو اینا بگه یا ن، 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

نی نی منم هنوز قلبش تشکیل نشده، دردای خیلی شدید داشتم ک دکترم از الان برام مرخصی نوشته و خطر احتمال سقط داده

متنفرم از هرچی همکار فضول

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصولا سه ماهگی که ریسک بگذره بهتره بگی 

ولی چون به گوش اونا میرسه بهتره اول خودت الان بگی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

حالا شوهرم میگه دیگ به خانوادم بگیم زشته هنوز بهشون اعلام نکردیم چون رن داداشم فهمیده ممکنه به مامانم بگه

بنظرم جوابشو بدهولی زیاد عصبامی نشو نی نی اسیب نبینه🥰

بهش گفتم، گفت من نمیدونستم نمیخایی کسی بفهمه،، گفتم اخه تو اول باید از من میپرسیدی من بهت اعتماد کردم

نی نی منم هنوز قلبش تشکیل نشده، دردای خیلی شدید داشتم ک دکترم از الان برام مرخصی نوشته و خطر احتمال ...

نگو از الان سه ماه رد شد بگو 

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون