2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بجاش معرفتی آزمایشگاه بهتر نبود چون هزینش ک همونقده دیگه آزمایشگاه خیالتم از بابت جوابش راحتتره.... حالا جوابش چی شد؟

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

منفي شد،بدم مياد ميري ازمايشگاه اينقدر برات تاقچه بالا ميزارن كه زود جواب بدن بعدم تا جواب بياد از استرس سكته ميكنه ادم ،بايد كلي خواهش كني تلفني جواب بدن،خلاصه اين حسش خيلي بهتر بود

منفي شد،بدم مياد ميري ازمايشگاه اينقدر برات تاقچه بالا ميزارن كه زود جواب بدن بعدم تا جواب بياد از ا ...

اره سکته کردن تا جواب بیاد رو موافقم 😉

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

من قرص مصرف ميكنم منتها يادم نبود تازه سه روز بود بعد از دو ماه دوباره شروع كرده بودم به خوردن قرص بدون پيشگيري رابطه داشتم،بعد كه رفتم رو قرص رو خوندم نوشته بود تا يه هفته بايد از يه راه ديگه هم جلوگيري كرد.حالا الان ار اولين روز پري هفده روز گذشته و حال تهوع دارم ميترسم باردار باشم واسه همين زود تست كردم كه ببينم قرصمو ادامه بدم يا ديگه نخورم.ميگن تو بارداري ،ققرص سقط مياره ،منم سابقه سقط دارم.گير كردم بدجور ،از يه طرف ميخوام باردار باشم از يه طرف ميترسم قرص دوباره بندازدش واسه همين نميدونم چه كار كنم قرصمم اگه الان قطع كنم اگه باردار نباشم سيكلم به هم ميريزه😞🤔