2777
2789

بعداز خیانت همسرم داشتم کم کم زندگیمو جمع و جور میکردم که متوجه شدم زنی که مطلقه است و همسایمونه به بهانه های مختلف میاد سراغ همسرم و چون من فکر میکردم آدم خوبیه بهش آنچنان شکی نداشتم تا اینکه امروز شنیدم اون زن خرابه و دنبال طعمه میگرده ...

صبح هم دیدم همسرم داره خیره نگاش میکنه ..

من چجوری زندگی رو نجات بدم خودم تنها بودم دردی نداشتم 

آخه بچه هام چی میشن این وسط ...

تنهایی نمیشه به جنگ همه ی هرزه ها رفت شوهرم که قبلا امتحانشو بد داده رفوزه شده یعنی راحت به خطا میره دور و برش هم پره ..

الان تکلیف من چیه ؟

بزارم برم ؟

بسوزم؟

تحمل شک و استرس رو ندارم ...

خستممممم

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

هر رابطه ای دوسر داره،

هردوطرف هم مقصرن،جز تجاوز

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همسرت بگواین بیچاره میبینی میگن ایدزداره طفلی دگه شوهرت ۵۰کیلومتریشم ردنمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

جالبیش اینجاست که اون زن به خاطر خیانت همسرش طلاق گرفته ...شنیدم راحت خونه خرابی میکنه ...

واقعا موندم چطور دلش میاد ...من جای اون بودم هر مرد متاهلی سمتم می اومد با تف و لعنت ازش فاصله میگرفتم  

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

شما تا کی میخوایید با زن های خونه خراب کن بجنگی زندگیت حفظ شه ت جامعه زیاده این یکی کلکش بکنی بعدیا چی 

اساسی فکر کن 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید