2777
2789
عنوان

جنگ بیهوده

329 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

صبح داشتم تاپیک زیبایی رو میخوندم

با عنوان

《جنگ بیهوده》

از نوشته های کاربر عزیزمون

دختر_گرانبها

یهو دیدم تاپیک غیب شد😐

کاربران گرامی که تاپیک جنگ بیهوده رو دنبال میکردین لطفا در تاپیکهاتون از نی نی یارها بخواهید هرچه سریعتر برای برگشت تاپیک رسیدگی کنند🙏💞

خانم عزیزی که گزارش میزنی

اگر تاپیک رو با دقت میخوندی

متوجه میشدی داری بیهوده می جنگی💔

@niniyar  

باسلام و وقت بخیر

لطفا تاپیک جنگ بیهوده رو که چندین بار

بی دلیل تعطیل شده برگردونید

باتشکر🙏

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

لینک تاپیک رو دارید؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

@دختر_گرانبها  

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar  

باسلام مجدد

لینک رو درخصوصی ارسال کردم

لطفا کامنت خود را 👆حذف بفرمایید🙏💞

خداروشکر تاپیک برگشت😍

عزیزم

با تعطیل کردن تاپیک های مفید و پرطرفدار

خودت رو تعطیل میکنی

از چی؟

از یادگیری و رشد و...

💔