2777
2789

یه مدت بود به خودم نمیرسیدم پولمو همش جمع میکردم ولی دیدم فایده نداره الان واسه کل زندگیم روتین گذاشتم

زمان پریودیم خیلی حواسم به خودم هست 

اگه قبلا نوار بهداشتی ۴۰ تومنی می‌خریدم بعدشم کلی عفونت و خارش میگرفتم و نم پس میدادم الان نوار بهداشتی لدورا گرفتم که واقعا عالیه هم رایحه خوبی داره هم ضد خارش یا واسه موهام همین طور یه ماسک مو خوب خریدم یه سرم خوب اگ قبلا کرم پودر ۲۰۰ ۳۰۰ تومنی میخریدم الان ۱۲۰۰ میخرم ژل بهداشتی بانوان میخرم خلاصه کلی مراقب خودم هستم به نظرم مردا بیشتر عاشق خانمایی میشن که پول خرج خودشون میکنند به فکر خودتون باشین وظیفه مرداست که پول جمع کنند وظیفه زنا همون زن بودنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه لطفامنو نصیحت نمیدونم دعوا سرزنش هرچی اسمشونمیدونم چی بزارم .ترغیب کنید به خودم برسم؟؟؟؟نمیتونم بااینکه هزارررربراتصمیم میگیرم امادست ودلم نمیره هیچ کاری واسه خودم کنم یامقطعی مثلاهفته ای یه نصف روزبه خودم برسم.

همش کارخونه وبچه و..

همه چیت خوبه

الا کرمپودر زدنت

کرمپودر ب پوستت آسیب میزنه

تواگ مشکل پوستتو حل کنی حتی دست نمیبری برا عروسیم کرمپودر بزنی بجاش ضدآفتاب رنگی میزنی

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

میشه لطفامنو نصیحت نمیدونم دعوا سرزنش هرچی اسمشونمیدونم چی بزارم .ترغیب کنید به خودم برسم؟؟؟؟نمیتونم ...

تو اول باید یه خانم خوب باشی خودتو دوست داشته باشی واسه خودت ارزش قائل بشی که خانوادتم دوست داشته باشن کانون اصلی خانواده مادره پس خیلی بیشتر هوای خودتو داشته باش

همه چیت خوبهالا کرمپودر زدنتکرمپودر ب پوستت آسیب میزنهتواگ مشکل پوستتو حل کنی حتی دست نمیبری برا عرو ...

عزیزم پوست صورت درسته ولی از واجباته که همیشه یه خانم یه کرم پودر بدون سرب داشتع باشه که بهش اسیب  وارد نکنه ضد آفتاب که جز واجباته همیشه باید روی پوست باشه